Show

Komentari 10

Kći (7) Kardashianke pozirala u Gucci baloneru od 10.500 kuna

Kći (7) Kardashianke pozirala u Gucci baloneru od 10.500 kuna

Ovo nije prvi put da kći Kourtney Kardashian nosi skupu odjeću. Penelope se ranije moglo vidjeti u zlatnim Gucci cipelama, ali i s torbicom marke Louis Vuitton

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (40) poput svojih sestara iz klana Kardashian voli skupocjene 'krpice', a čini se kako je i njezina sedmogodišnja kći Penelope krenula njihovim stopama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Penelope se pojavila u videu koji je objavila njezina teta Khloe Kardashian (35) te ima odjeven Gucci baloner čija je cijena oko 10.500 kuna. Prekriven je Gucci uzorcima, a riječ je o kaputu od vune s kožnim gumbima i obrubom od svile, stoji na stranici brenda. Isti takav kaput Penelope ima u ružičastoj boji. 

Ovo nije prvi put da kći Kardashianke nosi skupu odjeću. Ranije ju se moglo vidjeti u zlatnim Gucci cipelama, ali i s torbicom marke Louis Vuitton.

Inače, najstarija sestra Kardashian je najviše posvećena djeci, a zbog tog je imala puno okršaja, pogotovo s Kim Kardashian (38) koja joj je često govorila da je lijena i najmanje radi. Kim je 'nasrnula' na nju zato što je rekla kako bi bila sretna da reality show 'Keeping Up With the Kardashians' završi.

- Trenutno sam sretna i zadovoljna svojim blagoslovima, ali definitivno ima trenutaka kad želim napustiti show. Život je kratak i želiš biti sretan - rekla je Kourtney. Još prije tri godine govorila je da se želi maknuti od realityja koji prati svaki korak njezine obitelji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci