Show

Komentari 5

Kći Branka Đurića Đure krenula je tatinim stopama, a neobično ime dobila je po jednom jogurtu

Kći Branka Đurića Đure krenula je tatinim stopama, a neobično ime dobila je po jednom jogurtu

Zala se može pohvaliti brojnim ulogama, a osim glume velika je ljubiteljica pisanja pjesama. Njezina druga zbirka uskoro izlazi, a otac joj je pokušao objasniti što donosi svijet glume, no na koncu ju je u poslu podržao

Glumac Branko Đurić Đuro (59) i njegova supruga, slovenska glumica Tanja Ribič (53) ispričali su kako je njihova starija kći dobila ime.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je Tanja u jednom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zala je kao i roditelji postala glumica, a završila je prestižne glumačku školu HB Studio u New Yorku te se može pohvaliti brojnim ulogama.

Branko kaže kako ju je pokušao odgovoriti od glume, no bezuspješno.

- Pokušavao sam je odgovoriti od glume. Rekao sam joj da je samo jedno zanimanje teže od glumca. Kad me pitala koje, rekao sam: 'Glumica' - ispričao je za Večernji list.

Zala uz glumu voli i poeziju koju često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

- Sretna sam što mogu najaviti da će moja druga zbirka pjesama polako izaći. Još uvijek tražim adresu. Budite nježni prema meni. Budite nježni prema sebi! 

Zala je u jednom Instagram postu istaknula da je jako zahvalna jer ima najbolju obitelj na svijetu.

Tanja i Branko uz Zalu imaju i kćer Elu (16) te sina Filipa (31).

Najčitaniji članci