Show

Komentari 9

Kći Mitcha iz 'Spasilačke službe' postala je prvi plus-size model na naslovnici časopisa Playboy

Kći Mitcha iz 'Spasilačke službe' postala je prvi plus-size model na naslovnici časopisa Playboy

Najmlađa kći glumca Davida Hasselhoffa, 28-godišnja Hayley, upisala se u povijest kao prva plus-size manekenka koja je završila na naslovnici časopisa Playboy i otkrila je pritom što njezin otac misli o tome

Hayley Hasselhoff (28) postala je prva plus-size manekenka koja se slikala za naslovnicu časopisa Playboy, inače poznatog po provokativnim slikama vitkih modela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svojem Instagramu objavila je naslovnicu njemačkog izdanja časopisa i istaknula je kako je počašćena dobivenom prilikom. Za medije je otkrila i što o svemu tome misli njezin otac.

'Moj tata podržava me u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvijek su me podržavali u svemu što sam radila' - rekla je za Daily Mail.

'Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gdje sam danas, moji su roditelji jako ponosni na mene i vjeruju u moje odluke, kao i ja u njihove' - dodala je.

Plus-size manekenka snimila je slike u Parizu tijekom lockdowna i otkrila je da je na fotkama morala nositi svoje donje rublje jer njezin tim nije mogao pronaći odjeću koja bi odgovarala njenim dimenzijama.

Hayleyina je mama Davidova bivša supruga Pamela Bach (57), s kojom je bio u braku do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju kćer Taylor Ann, koja je svome ocu umalo uništila karijeru u skandalu koji se dugo pamtio.

Naime, 2007. godine internetom je kružila snimka pripitog Hasselhoffa koju je snimila Taylor Ann, a David se kasnije pokušao 'izvući' da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen.

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne. Dvije godine kasnije Hasselhoff je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma. Nakon što se izliječio, ponovno se počeo viđati s kćerima.

Hasselhoff, koji se proslavio kao Mitch u seriji 'Spasilačka služba', danas je u sretnom braku s 27 godina mlađom glumicom Hayley Roberts, s kojom se vjenčao 2018. godine.

 

 

Najčitaniji članci