Obavijesti

Show

Komentari 17

Kći Sanadera htjela privatnost, a Kovačić potrošio 2 mil. kuna

Kći Sanadera htjela privatnost, a Kovačić potrošio 2 mil. kuna
22

Mateo Kovačić nije štedio kad je ženio Izabel, dok je Ella Dvornik 'pobjegla' od svih i udala se za svog dečka u Las Vegasu. Monika Kravić je nosila vjenčanicu od 60.000 kuna...

VIDEO

Vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u životu, a mnogi na taj dan potroše i milijune, dok neki pobjegnu u Las Vegas s partnerom daleko od svih. Neki su sve tajne s ceremonije ostavili za sebe i bližnje, dok su ih drugi dijelili s javnošću. Našim nogometašima gotovo uvijek prvi izbor za pjevače na svadbi je Halid Bešlić, a nezaobilazni glazbenik je i Tony Cetinski. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

Maja Šuput (40) i Nenad Tatarinov (34)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Kraljica svadbi' udala se za Nenada u svibnju ove godine u jednoj istarskoj konobi, a dugo je od javnosti krila datum i mjesto svadbe. Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Prije nego što su mladenci stali pred matičarkom zapjevala je operna pjevačica Martina Tomčić (44)Pjevačicu je do Nenada vodila majka, a nakon što je ceremonija završila počela je padati kiša. Za vjenčanicu se pobrinuo Majin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić (37). Par je s gostima feštao dugo u noć, a svirači su pjevali stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MAJOM ŠUPUT:

Pokretanje videa...

08:21

Mateo Kovačić (25) i Izabel (25)

Za luksuznu hotelsku salu koja prima 600 uzvanika te za glazbu i uređenje, Mateo i njegova Izabel potrošili su 2017. godine više od dva milijuna kuna. Par se oženio u u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali. Nakon crkvene ceremonije na dvorištu su mladencima pohitali u naručje Mateovi roditelji, tata Stipo i mama Ružica te u pratnji župnog zbora Lilum novopečenim supružnicima zapjevali klapski hit ‘Vilo moja’. Na luksuznoj ceremoniji bili su mnogi nogometaši. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:23

Domagoj Vida (30) i Ivana (25)

Niti Vide nisu štedjele na vjenčanju. Domagoj je slavio do dugo u noć uz hit 'Garavušo garava'. Bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada. Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, novopečeni mladi par sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputio se na proslavu u umaški hotel Kempinski. Romantični ugođaj upotpunile su bijele golubice koje su mladenci iz bijelog kaveza u znak ljubavi i mira pustili u let. Nogometaš i bivša 'Kraljica Hrvatske' upoznali su se u noćnom klubu, a Ivana se svoje manekenske karijere odrekla nedugo nakon što je upoznala sadašnjeg supruga.

Vedran Ćorlula (33) i Franka Batelić (27)

Prošle godine, nakon iznimno uspješnog SP-a, vjenčali su se Vedran i Franka. Mladenci i njihovi uzvanici 'zapalili su' Villu Meneghetti. Franka je za najvažniji dan odabrala haljinu dizajnerice Caroline Herrere. Nakon željno iščekivanog vjenčanja stotinjak se uzvanika do ranojutarnjih sati zabavljalo u čast pjevačice i hrvatskog nogometnog reprezentativca. Na svadbenom su se slavlju jele samo istarske delicije, a uživalo se i u domaćim istarskim vinima. Par je do kasno u noći zabavljao Tony Cetinski, a sad čekaju i dijete.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S FRANKOM BATELIĆ:

Pokretanje videa...

03:01

Bruna Sanader (30) i Vedran

Mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera (65), Bruna udala se za dugogodišnjeg dečka i zaručnika Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana. Nakon vjenčanja mladenci su zaplesali ispred katedrale na pjesme Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti' i 'Cesaricu'. Bruna je u katedralu stigla u pratnji starije sestre Petre, a ceremonija je bila zatvorena za javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Iva Todorić (43) i Hrvoje Balent (46)

Par se vjenčao u travnju 2001 u Zagrebu, a nakon 18 godina braka Hrvoje je zatražio razvod od Gazdine kćeri. Na ovom vjenčanju okupila se 'krema' tadašnjeg društva, na čelu s Gazdom, Ivicom Todorićem. Vjenčanje je održano u tadašnjem hotelu Intercontinental. Svatove od 300 uzvanika zabavljao je Jasmin Stavros (64).

- Više puta sam pjevao na svadbama njegove djece, kad se udavala kći Iva i kad se ženio njegov stariji sin Ante. Uvijek sam bio angažiran u ulozi glazbenoga gosta večeri i uvijek je sve bilo na vrhunskom, iznimno profesionalnom nivou. I na obje sam svadbe, nakon što bih u sklopu redovitog programa otpjevao ‘Dao bih sto Amerika’, na Ivičinu zamolbu još dva puta izveo tu pjesmu - prisjeća se Jasmin Stavros. Objedovale su se delikatese i pila najfinija vina. Iva je zasjala u ručno šivanoj vjenčanici koju je kupila u Italiji, a svadbenom slavlju nazočili su mnogi poslovni partneri oca Ivice. Nedugo nakon toga Hrvoje je postao visokopozicionirani menadžer u Agrokoru.

Emil Tedeschi mlađi (23) i Nika Perenčević (40)

Vjenčali su se na Malom Lošinju, a prvi uzvanici stigli su na svadbu dan prije. Slavlje je trajalo dva dana, a mladenci su zavjete razmijenili na terasi hotela Bellevue pored mora. Ceremonija se nastavila u istom tom hotelu s kojom je obitelj mladenke povezana suvlasničkim udjelima. Hotel je bio zatvoren zbog privatnosti i u njemu su bili isključivo gosti novopečenog bračnog para. Šetnica oko hotela je također bila zatvorena, a sve su nadzirali zaštitari. Čak ni uzvanici nisu smjeli objavljivati fotografije s vjenčanja kako bi sve bilo privatnije što je više moguće. Jedino je službenim fotografima, koje su unajmili mladenci, bilo dopušteno snimanje njihovog velikog dana.

Vjenčanje Nike Perenčević i Emila Tedeschija mlađeg na Malom Lošinju

Ella Dvornik (28) i Charles Pearce (41)

Ella se u veljači ove godine udala za Charlesa nakon pet godina veze. Vjenčanje je bilo u Las Vegasu u tajnosti, a Ella je rekla kako su na ceremoniju potrošili svega otprilike 6.000 kuna. Par je sve učinio na svoj način, a nitko od bližnjih nije bio prisutan, čak ni Ellina majka Danijela Dvornik (52). Njezinu haljinu dizajnirao je poznati hrvatski dizajner Juraj Zigman, koji pravi kreacije brojnim svjetskim zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:40

Iva Majoli (39) i Stipe Marić (42)

U rujnu 2006. pred crkvu je najprije stigao Stipe s rodbinom i prijateljima, a potom i starinski Rolls Royce u kojem se dovezla mladenka. U bijeloj dugoj vjenčanici i glave prekrivene tilom zablistala je pred odabranikom svog srca, a kasnije se saznalo da je vjenčanicu specijalno dala šivati u jednom milanskom atelieru. Zaboravila ju je prijaviti hrvatskim carinicima koji su haljinu pronašli u prtljažniku njezinog automobila, pa je morala platiti i porez. U pratnji tate odšetala je do oltara uz pjesmu Ave Maria koju je samo za njih otpjevala Josipa Lisac, a do jutra su slavili uz Tonyja Cetinskog. 

Mario Mamić (36) i Monika Kravić (37)

Zdravko Mamić potrošio je na sinovo vjenčanje milijun kuna čime je to postala jedna od najraskošnijih svadbi u Hrvatskoj. Monika i Mario vjenčali su se nakon dvije godine hodanja. Televizijska voditeljica i nogometni menadžer, najprije su se 4. lipnja 2008. godine tajno vjenčali na Jarunu u crkvi Svetog Duha, tek uz prisustvo roditelja i kumova. Tri dana kasnije, 7. lipnja proslavili su to u zagrebačkom hotelu Westin. Priredili su slavlje za čak 350 uzvanika u Kristalnoj dvorani, koju su za ovu priliku ukrasili stotinama svijeća i cvjetnih aranžmana. Mladenka je odjenula Valentinovu vjenčanicu vrijednu 60 tisuća kuna koju je za nju posebno nabavio salon Sposa, a Mario se pojavio u klasičnom crnom odijelu.

vjencanje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje