Obavijesti

Show

Komentari 13

Kći Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović oduševila naciju: 'Luce (6) je nova pjevačka zvijezda?'

Kći Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović oduševila naciju: 'Luce (6) je nova pjevačka zvijezda?'

Luce je uz rep zvijezdu, Hiljsona Mandelu i Rap Camp pobjednika, Karla Kreša Š, otpjevala novi JoomBooov navijački hit 'Crveno bijelo plava', a tata Vlaho ne može biti ponosniji na prvi ovakav nastup svoje kćerkice

VIDEO

Na JoomBoosu je izašla nova navijačka pjesma 'Crveno-bijelo-plava', a najveća zvijezda pjesme i spota nisu ni Hiljson ni Karlo Kreš ni brojni influenceri koji se u njoj pojavljuju, već 6-godišnja Lucija, kćerka Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović. Vlaho je, inače, i autor ove nove navijačke stvari, a radio ju je u suradnji s Mihovilom Šoštarićem iz studija Republika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luciji je ovo prvi ovakav nastup u pjesmi i spotu, a sve se dogodilo sasvim slučajno.

Hiljson i Karlo Kreš imaju novu stvar: 'Crveno-bijelo-plava' je totalno drugačiji navijački hit!
Hiljson i Karlo Kreš imaju novu stvar: 'Crveno-bijelo-plava' je totalno drugačiji navijački hit!

- Lucija jako voli dolaziti u studio gdje snimamo pa se tako i ova 'suradnja' dogodila sasvim slučajno. Hiljson ju je čuo kako pjeva i odlučio da moramo i nju ubaciti u pjesmu. Tako je to otprilike išlo - govori nam ponosni tata Vlaho te dodaje kako će Luce ipak sama odabrati hoće li se u budućnosti ozbiljnije baviti glazbom ili će odabrati neki drugi put.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

- Luce još nije u glazbenim vodama, a vidjet ćemo hoće li nekada biti ili ne. To će svakako biti samo njen izbor. Ako ništa drugo, ova će joj pjesma zasigurno ostati lijepa uspomena - objašnjava Vlaho.

Hiljson je, pak, potpuno oduševljen Luce i njezinom karizmom i predviđa joj blistavu glazbenu karijeru u budućnosti.

Lucija je definitivno najveća zvijezda cijele pjesme! Ona je jedna prekrasna duša i mislim da je ovo tek početak njene karijere, a već nas je sve zasjenila – ispričao nam je Hiljson. Uz njih dvoje, pjesmu izvodi i Š, pobjednik zadnje sezone JoomBoosova showa Rap Camp. 

- Š i ja kliknuli smo još dok su se snimale epizode Rap Campa, tako da je gušt bilo snimati i raditi s njim na ovoj pjesmi jer stvarno ima dara za repanje i dobro roka – govori Hiljson. A odakle inspiracija za ovaj navijački hit? 

- Inspiracija nam svakako dolazi iz ljubavi koju imamo prema svojoj domovini, a koja nadilazi čak i sve loše stvari i probleme koji ju more i o kojima čitamo svakodnevno. Naravno da polet i zajedništvo rastu što nam se više približava Europsko nogometno prvenstvo, pa je to bio dobar motiv za ovakvu pjesmu - ispričao nam je Vlaho, koji je oduševljen njihovom zajedničkom energijom.

- I Hiljson i Š su mi fenomenalni, pogotovo u kombinaciji. Hiljson je već stari iskusni lisac, rijetko tko na sceni može parirati njegovom talentu i upornosti. Š je također fantastičan, predviđam mu super karijeru - dodaje Vlaho za kraj. 

Kako njih troje zvuče u novoj navijačkoj pjesmi o kojoj bruje svi i kako izgleda spot snimljen s brojnim poznatim influencerima, pogledajte i poslušajte ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu i svim ostalim kanalima, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

Nova navijačka himna napravljena je uoči Europskog nogometnog prvenstva kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u pohodu na titulu prvaka EURO 2021. Ovaj sadržaj financiran je uz potporu Europskog parlamenta u sklopu projekta #EUnited. Europski parlament ni na koji način nije odgovoran za informacije i gledišta izražena u objavljenom sadržaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin