Obavijesti

Show

Komentari 2

Hiljson i Karlo Kreš imaju novu stvar: 'Crveno-bijelo-plava' je totalno drugačiji navijački hit!

Hiljson i Karlo Kreš imaju novu stvar: 'Crveno-bijelo-plava' je totalno drugačiji navijački hit!

Novu navijačku stvar 'Crveno-bijelo-plava' izvode Hiljson Mandela, Karlo Kreš iz Rap Campa i Lucija, kćerkica Vlahe Arbulića, autora pjesme. Hiljson smatra da je pjesma totalno drugačija od drugih navijačkih hitova

VIDEO

Nakon velikog uspjeha njihovog prvog navijačkog hita, 'Moja Croatia', koji sada već ima gotovo 6 milijuna pregleda, na JoomBoos je stigla nova navijačka himna ' Crveno-bijelo-plava'.

Pjesmu izvode Hiljson Mandela iz Kukusa, pobjednik Rap Camp showa Karlo Kreš i Luce, kćerkica Vlahe Arbulića, koji je inače i autor ove stvari. Pjesma slavi zajedništvo, pobjedu i ljubav prema svojoj zemlji, a Hiljson je posebno sretan što je mogao surađivati s Luce na ovoj pjesmi i predviđa joj zavidnu glazbenu karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Lucija je definitivno najveća zvijezda cijele pjesme! Ona je jedna prekrasna duša i mislim da je ovo tek početak njene karijere, a već nas je sve zasjenila – ispričao nam je Hiljson, kojemu je ovo prva službena suradnja s Rap Camp pobjednikom, Karlom Krešom. Iako je Karlo u Rap Campu bio dio tima Marina Ivanovića Stoke, to nije razlog da prvu glazbenu suradnju nakon pobjede snimi upravo s Hiljsonom, koji je također bio mentor u showu.

- Istina je da Š nije bio član moga teama u Rap Campu, ali definitivno je bio jedan od najboljih kandidata. Kliknuli smo mi i dok su se snimale epizode Rap Campa, tako da je gušt bilo snimati i raditi s njim na pjesmi jer stvarno ima dara za repanje i dobro roka – govori Hiljson. Tvrdi kako je najbolja stvar kod Karla ta što se uopće nije promijenio od početka showa do danas.

- Ne bih rekao da se Karlo promijenio od showa do danas, što je po meni i pozitivna stvar. Ista je šašava osoba koje je i privukla hrpu ljudi da glasaju za njega. Ono što se jedino promijenilo je način rada, a to najviše vidim po količini glazbe koju non-stop izbacuje i to je za svaku pohvalu. Zahvalan je na tome što može raditi glazbu i pokazuje zrelost u svim pravcima, tako da od mene ima samo riječi hvale, a na nama je da gledamo kako će se dalje razvijati i napredovati – kaže. Ovo je njihova prva, ali vjerojatno ne i zadnja zajednička stvar, a Hiljson smatra da će ovaj navijački hit biti – totalna ludnica, ponajviše zato što ovakvu navijačku stvar još nismo čuli.

- 'Crveno-bijelo-plava' drugačija je od ostalih navijačkih pjesama i mislim da je to velika stvar. Korak je to u dobrom smjeru i neće proći neopaženo i mislim da će se pjesma sigurno vrtjeti svuda i slušati. Samo da nas dečki još učine ponosnima svojom igrom na Europskom prvenstvu i nema kraja našoj sreći!

Autori pjesme su Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštrarić iz studija Republica, a na snimanju spota bili su i brojni JoomBoosovci te influenceri; Svenky, Marko Cuccurin, Mirsad Kadić, Raf The Child, Andrea Pacadi... Kako je cijela stvar ispala, kako izgleda spot i kako zvuči nova navijačka himna, pogledajte i poslušajte ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima.

Nova navijačka himna napravljena je uoči Europskog nogometnog prvenstva kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u pohodu na titulu prvaka EURO 2021. Ovaj sadržaj financiran je uz potporu Europskog parlamenta u sklopu projekta #EUnited. Europski parlament ni na koji način nije odgovoran za informacije i gledišta izražena u objavljenom sadržaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...