Show

Komentari 2

Keira Knightley blistala u ulozi djeveruše na bratovoj svadbi

Keira Knightley blistala u ulozi djeveruše na bratovoj svadbi

Glumica je na vjenčanje stigla u pratnji novog dečka Jamesa Rightona, glazbenika i člana benda Klaxons. Nedavno je prekinula petogodišnju vezu s Rupertom Friendom

Keira Knightley (26) tijekom vikenda je bila djeveruša na vjenčanju svog starijeg brata Caleba i modne dizajnerice Kerry Nixon. Odlično raspoložena glumica za tu prigodu je odjenula ljubičastu kratku haljinu te s mladenkom i još jednom djeverušom veselo pozirala pred okupljenim paparazzima. Na bratovu svadbu stigla je u pratnji novog dečka Jamesa Rightona, glazbenika i člana benda Klaxons. Glumica je nedavno prekinula petogodišnju vezu s Rupertom Friendom. Upoznali su se na snimanju filma 'Ponos i predrasude', a navodno su prekinuli jer se više nije mogao nositi s njezinom popularnošću i medijskom pažnjom. 

- Prekidi su uvijek teški i tužni pa je tako i moja kći sada shrvana jer je s Rupertom provela velik dio svog života. Takve se stvari, nažalost, događaju. Jedino što joj je preostalo je da nastavi dalje sa životom pa je stoga sad koncentrirana na posao - rekao je tada glumičin otac Will.

Najčitaniji članci