Obavijesti

Show

Komentari 30

Kesovija nakon pobjede Leta 3: 'Tako sam zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem'

Kesovija nakon pobjede Leta 3: 'Tako sam zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem'
6

Tereza Kesovija (82) ostvarila je suradnju s riječkom grupom Let 3, a otkriva da je za njih i navijala na Dori

VIDEO

Let 3 je odnio pobjedu na Dori, a s pjesmom 'Mama ŠČ' osigurali su si odlazak na Eurosong u Liverpool.  Neobični stihovi pjesme privukli su pozornost javnosti, a mnoge kolege dali su im podršku. Jedna od njih je i hrvatska diva  Tereza Kesovija (84) koja je 2020. godine s njima ostvarila suradnju na novoj verziji pjesme 'Sam u vodi' s kultnog albuma 'Two Dogs Fucking'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

let 3 traktor dora 00:41

- Ja sam navijala ko luda za Let 3!I kad sam čula da su oni pobijedili, ja sam tako zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem: Bravoo! - rekla je Tereza za Danas.hr.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Često sam se puta pitala: zašto baš takav repertoar, takav pristup, takvo viđenje? Međutim, kasnije sam došla do zaključka da oni to sve rade kao svoj protest svemu lošem što se događa u našem društvu. Meni je to automatski postalo prihvatljivo jer sam ionako neka vrsta buntovnika, iako to možda nježno dajem do znanja - kazala je Tereza 2020. za Jutarnji list.

Opatija: Let 3 traktorom stigao ispred dvorane gdje ?e nastupiti na Dori

Tereza Kesovija je davne 1966. također nastupala na Eurosongu koji se tada održao u Luksemburgu. Naime, te godine Jugoslaviju je predstavljala Slovenka te je Tereza Kesovija nastupila za Monako s pjesmom 'Bien plus fort' (hrv. Puno jače). Naime, imala je veliku podršku monegaške princeze Grace Kelly, koja je bila njezina velika obožavateljica. U Luksemburgu nije se baš proslavila te je završila na posljednjem mjestu bez bodova.

Nastupila je na Eursongu još 1972. godine, ali ovaj put za Jugoslaviju s pjesmom 'Muzika i ti' te je tada završila na visokom 9. mjestu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.