Show

Komentari 23

Spacey je u Hrvatskoj bio 2008. pa napravio skandal: Pušio je 'smotuljak' i lupao gole guze

Spacey je u Hrvatskoj bio 2008. pa napravio skandal: Pušio je 'smotuljak' i lupao gole guze

Cijelo društvo se smijalo, a Kevin je izgledao ozbiljno i vrlo pijano. Nakon partijanja, društvo nije imalo dovoljno novaca da podmiri račun od 2500 kuna

Kevin Spacey (62), nekad vodeći holivudski glumac protivv kojeg se posljednjih pet godina vode procesi za seksualno zlostavljanje kolega, Novu godinu će provesti u Hrvatskoj u društvu Jakova i Dominika Sedlara. 

Tijekom cijele karijere svoj privatni život držao je u strogoj tajnosti, no jedan od rijetkih trenutaka kada ga se moglo vidjeti 'opuštenog' bilo je 2008. godine kada je s društvom partijao u Dubrovniku i na Hvaru, o čemu smo ekskluzivno pisali. Objavili smo fotografije na kojima muškarac gole guzi sjedi Kevinu u krilu, a svjedok nam je ispričao da je glumac muškarca lupao po goloj stražnjici u noćnom klubu Verenda.  Inače, Spacey je 2017. na Twitteru priznao da je homoseksualac, iako je u životu imao veze i sa ženama.

Spacey je s prijateljima u klub te 2008. stigao u 2 ujutro te je s njima sjedio u VIP dijelu. Muškarac iz njihovog društva skinuo je kratke hlače, a Kevin mu je potegnuo gaćice prema dolje. Cijelo društvo se smijalo, a Kevin je izgledao ozbiljno i vrlo pijano. Nakon partijanja, društvo nije imalo dovoljno novaca da podmiri račun od 2500 kuna, pa je Spacey zvao konobara do svog hotela, gdje mu je oko 8 ujutro končano platio. 

Prije noćnog kluba, holivudska zvijezda bila je na piću u kafiću Teraca. Tada je već bio pijan te je uznemiravao goste. Kada ga je jedan od posjetitelja kafića fotografirao, Spacey je podivljao i izvadio mu je karticu iz fotoaparata. Tada je u kafić naišla policija, a kad je fotograf rekao da mu je oskarovac uzeo karticu, Kevin je optužio fotografa da je istukao njega i njegove prijatelje. Policiji je objašnjavao tko je i da mora imati pravo na privatnost.

Prije Hvara, Spacey je posjetio Dubrovnik. Imao je dogovoreno fotografiranje, no ostao je na terasi luksuzne vile Agave te je u društvu prijatelja pušio 'smotuljak'. Kasnije je došao na konferenciju za novinare krvavih očiju. 

24sata

Spacey je kasnije postigao ogroman uspjeh s Kućom od karata, a 2017. naprasno se našao pod nizom optužbi za zlostavljanje od strane mlađih kolega. Pokrenuto je više od 15 sudskih procesa, Netflix je prekinuo sve veze s njim, a redatelji su ga čak brisali iz filmova koje je već snimio.

Najčitaniji članci