Obavijesti

Show

Komentari 0

Khala bar pokreće srijedu uz bongose na Sunset Loungeu!

Khala bar pokreće srijedu uz bongose na Sunset Loungeu!
2

Prekrasne Khala hostese, dočekat će Vas na ulazu, zabavljat će Vas ovaj jedinstveni glazbeni odabir DJ Grade-a i pratnja Igora Štimca na bongosima!

VIDEO

Khala bar Zagreb priprema pravu programsku poslasticu koja Vas očekuje svake srijede već od 20:00h. Dakle, tik pred zalazak sunca, kojeg ćete moći promatrati s prekrasne Khaline terase uz laganu chill-out house glazbu i pratnju bongosa i kongi na novom programu Sunset Lounge.

Glazbeni residenti programa biti će vrhunski DJ Grade i stručnjak za konge, bongose i ostale udaraljke, Igor Štimac.

Sam program osmišljen je po uzoru na popularan Cafe del Mar na Ibizi, poznat po svojim zalascima sunca i laganu chill-out glazbu. Cafe del Mar, najviše su proslavile sada već globalno popularne glazbene kompilacije, kojih je izašlo čak 19…

Prekrasne Khala hostese, dočekat će Vas na ulazu, zabavljat će Vas ovaj jedinstveni glazbeni odabir DJ Grade-a i pratnja Igora Štimca na kongama i bongosima.

Bongosi i konge su instrumenti koji najbolje pašu uz elektronsku glazbu i u sinergiji s njom stvaraju savršen sklad i zarazan ritam. Na posebnoj bini u Khali, zablistat će Igor Štimac, sjajan instrumentalist 25-godišnjeg glazbenog iskustva, koji iza sebe ima velik broj suradnji s House DJ-ima raznih klubova. Njegov LIVE perforamance na kongama i bongosima uz odabrani house set DJ Gradea će Vas zasigurno oduševiti.

Pojavite se i Vi u srijedu 04. lipnja u zagrebačkom Khala baru i uživajte uz Sunset Lounge. Ulaz je besplatan, a za VIP rezervacije i ostale informacije nazovite 098 273 116.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija