Show

Komentari 16

Khloe Kardashian prvi puta pokazala novorođenog sina, dopustila bivšem da ga upozna

Khloe Kardashian prvi puta pokazala novorođenog sina, dopustila bivšem da ga upozna

Skoro kao da ću zatvoriti to poglavlje i završiti s ovom traumom i ostaviti je iza sebe. Sada konačno mogu započeti proces ozdravljenja. Sada moram početi uživati u svom životu s dvoje djece, rekla je

Reality zvijezda Khloe Kardashian (38) dala je intiman pogled na rođenje svog drugog djeteta putem surogat majke s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom (31) u dugo iščekivanoj premijernoj epizodi druge sezone showa 'The Kardashians'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U epizodi su prikazane snimke porođaja njihovog sina, koji se dogodio 28. srpnja u Los Angelesu, kao i emotivni trenutak kada je Khloe prvi put mogla držati novorođenče.

Unatoč tome taj trenutak nije bio toliko sretan jer je Khloe priznala da se osjećala kao da se 'nadvio tamni oblak' jer je nedavno otkrila da ju je Tristan ponovno prevario i da je upravo dobio dijete s ljubavnicom.

Kao rezultat toga, Khloe je odlučila da njezina starija sestra Kim Kardashian (41) bude u rađaonici umjesto Tristana, iako je on kasnije pozvan u bolnicu da upozna svog sina. Khloe je rekla da joj je rođenje sina omogućilo da službeno 'zatvori to poglavlje i završi s ovom traumom.'

Objasnila je da ju je Tristan ohrabrio da ode na transfer embrija studenom prošle godine. Samo tjedan dana kasnije otkrilo se da Tristan čeka dijete s fitness modelom Maralee Nichols koja mu je početkom prosinca rodila sina Thea.

- Tako sam zahvalna. To je tako lijep dar koji možemo imati. Skoro kao da ću zatvoriti to poglavlje i završiti s ovom traumom i ostaviti je iza sebe. Sada konačno mogu započeti proces ozdravljenja. Sada moram početi uživati u svom životu s dvoje djece - rekla je Khloe nakon što je vidjela svog sina.

Khloe je također objasnila zašto je, prema savjetu sestre Kim, dopustila Tristanu da upozna njegovog dječaka.

- Dvoumila sam se hoće li Tristan doći u bolnicu ili ne, ali Tristan želi biti ovdje pa sam shvatila zašto ne dopustiti mu da dođe? Nikada neću vratiti ovaj trenutak - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO: TARIK FILIPOVIĆ U VELIKOM INTERVJUU

Najčitaniji članci