Obavijesti

Show

Komentari 9

Khloe Kardashian želi imati još djece, razmišlja o tome je li surogat majka ispravna odluka

Khloe Kardashian želi imati još djece, razmišlja o tome je li surogat majka ispravna odluka
7

Khloe je ranije saznala da bi njezina druga trudnoća bila visoko-rizična, pa je krenula razmišljati o zamjenskom majčinstvu. Nakon razgovora sa stručnjakom i ta je odluka dovedena u pitanje, iako želi još djece...

VIDEO

Khloe Kardashian (36) zajedno s dečkom Tristanom Thompsonom (30) planira proširiti njihovu obitelj, ali su suočeni s teškim odlukama. Naime, ranije ove godine liječnici su Khloe rekli kako bi njezina druga prirodna trudnoća bila visokorizična.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kanye se oglasio po pitanju razvoda 01:07

Khloe se obratila starijoj sestri Kim Kardashian (40) kad je krenula razmišljati o zamjenskom majčinstvu, koje kao opciju često koriste parovi koji sami ne mogu začeti. Kim je tu opciju koristila za dvoje od svojih četvero djece.

- Postoji šansa od 80% da ću pobaciti, što mi se skoro dogodilo i na početku prve trudnoće - rekla je tada Khloe i spomenula svoju kći True (3).

Sestra Kim uvjerila ju je da nema veze ako koristi surogat-majku i da su njezina iskustva s cijelim procesom bila izvrsna. Khloe je unatoč tome ostala skeptična i rekla da ju pomisao kako više nikad neće biti trudna plaši.

- Uživala sam u trudnoći. Srce mi se slama na pomisao da to neću moći ponovno iskusiti - priznala je.

Ispovijest Khloe Kardashian: 'Ja sam bila debela Kardashianka, a ti demoni prate me i danas'
Ispovijest Khloe Kardashian: 'Ja sam bila debela Kardashianka, a ti demoni prate me i danas'

Khloe i dečko Tristan vodili su razgovor s terapeutom čija je specijalizacija zamjensko majčinstvo, kako bi se vidjelo razumiju li sve što je povezano s tim procesom.

- To je velika obaveza, cijelo novo poglavlje, ali mi smo tim i možemo to - rekao je košarkaš Tristan.

Terapeut ih je uhvatio nespremne tijekom jednog dijela razgovora. Raspravljali su što bi se dogodilo da se embrij razdvoji i da očekuju blizance ili više djece.

- Ako smo blagoslovljeni s više djece, to je Božja odluka, tako da smo u redu s time - rekla je Khloe, ali ostala zatečena kad je terapeut rekao da njihova surogat-majka možda neće biti u-redu s time.

Objasnio joj je kako iako je to njihovo dijete, tijelo je zamjenske majke, koja ima pravo prekinuti trudnoću ako dođe do takvih neplaniranih događaja. To je duboko šokiralo Kardashianku, koja je mislila da će sve biti vođeno njihovim željama, bez ikakvog utjecaja surogat-majke.

- Nisam zbilja povezala da iako je njezino tijelo i moja beba, da bi ona mogla donijeti takvu odluku. Znala sam da je njezino tijelo, ali ne i da je njezin izbor, što je vrlo naivno i ovo mi je otvorilo oči - rekla je Khloe.

Također je komentirala kako ju manjak kontrole čini vrlo nervoznom. U razgovoru s mamom Kris Jenner (65) priznala je kako zbog tog razgovora preispituje svoje odluke i da ne zna je li zamjensko majčinstvo uistinu za njezinu obitelj.

- Mislim da sve ovisi o pronalasku prave surogat-majke. Pronaći ćemo ju i kad to napravimo, bit će čarobno - utješio ju je Thompson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin