Obavijesti

Show

Komentari 1

Kiborzi dolaze: Nisu znali da će nastati nešto više od čovjeka

Kiborzi dolaze: Nisu znali da će nastati nešto više od čovjeka
3

Novi materijali i metode proizvodnje, a i promjena razmišljanja o nekim konceptima mogli bi bez ikakvog problema donijeti revoluciju kako u naše živote, tako i u naša tijela

VIDEO

Jedan od konstantnih motiva u znanstvenoj fantastici jest i poboljšanje čovjeka, kako biotehnološkim metodama poput genetike, tako i 'strojarskim' metodama, kibernetičkim implantima. Iako mnogi implanti i danas već postoje, još uvijek nismo razvili dovoljno dobru tehnologiju kako bi oni bili išta drugo doli obični nadomjesci.

No u budućnosti bi se to moglo bez problema promijeniti. Novi materijali i metode proizvodnje, kao i promjene načina razmišljanja o nekim konceptima mogli bi bez ikakvog problema donijeti 'revoluciju' u naše živote. I to prvo i osnovno revoluciju u naša tijela.

A film 'Upgrade' upravo je djelo koje se takvom budućnošću i bavi. U filmu pratimo Grey Tracea, koji je ostao nepokretan nakon što su napadači ubili njegovu suprugu, a njega ostavili da umre na hladnom podu. No misteriozni milijarder pojavit će mu se u životu s ponudom kakvu se rijetko odbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac
'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac

Trace će dobiti priliku da se oporavi od svojih rana te da dobije mogućnost osvetiti se ubojicama svoje supruge. Ali pogodba neće biti jednostavna, niti će biti bez cijene.

Pogledajte nevjerojatno brutalan foršpan

U glavnoj ulozi u filmu 'Upgrade' je Logan Marshall-Green, a podršku mu daje prava armija australskih statista kroz koje će njegov lik prolaziti kao kroz wc papir.

Pogledajte čak i brutalniji drugi video

 

Australski scenarist i glumac Leigh Whannell sjeo je za redateljsku stolicu po drugi put u svojoj karijeri, nakon snimanja trećeg filma iz sage 'Podmuklo'. No kako se čini prema gornjem videu, film koji nam dolazi neće biti komedija i farsa kakav je bio 'Podmuklo 3', već je ispred nas pravi punokrvni znanstveno fantastični film.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode