Obavijesti

Show

Komentari 8

Kidman: Bila sam u šoku kad me Tom ostavio, bili smo sretni

Kidman: Bila sam u šoku kad me Tom ostavio, bili smo sretni
6

Glumica je progovorila o šoku koji je doživjela kada ju je Cruise ostavio. Otkrila je da je zbog njega bila spremna otići na kraj svijeta te da ga je ludo i strastveno voljela

VIDEO

Slovili su kao jedan od najstabilnijih bračnih parova u svijetu slavnih sve dok Tom Cruise (50) nije odlučio dati 'petama vjetra'. Sada, 11 godina kasnije, njegova bivša supruga Nicole Kidman (45) progovorila je kako je bila šokirana kada joj je glumac rekao da je došao kraj njihovom desetogodišnjem braku.

- Mislila sam da je naš zajednički život bio savršen. Trebalo mi je jako puno vremena da dođem sebi. Bio je to šok za moj organizam - rekla je australska glumica u intervjuu za časopis DuJour. 

Dodala je da je s Cruiseom, za kojeg se udala u dobi od 23 godine, imala sretan brak. Priznala je da su se osjećali kao da žive sami u jednom balonu zbog čega su postali ovisni jedno o drugom.

- Za njega sam bila spremna otići na kraj svijeta, bila sam ludo i strastveno zaljubljena - rekla je Nicole i priznala da je bila jako impluzivna i naivna.

Dodala je da je sada sretnija nego ikada u životu. U braku je s country glazbenikom Keithom Urbanom s kojim ima dvije kćeri Sunday Rose (4) i Faith Margaret (2).

- Trenutačno živim u prijateljevoj kući u Nici zbog snimanja biografskog filma o životu princeze Grace od Monaka. Moje dvije kćeri su sa mnom. Moja majka koja živi u Australiji doći će mi pomoći oko djece, a dolazi i Keith. Moja obitelj je uz mene - rekla je glumica.

Komentirala je da se suprug i ona trude provesti što je moguće više vremena zajedno.

- Moj život se promijenio. On je sjajan, brižan čovjek i uz njega se osjećam sigurno. Ne volimo se odvajati - rekla je Nicole.

S Cruiseom ima dvoje posvojene djece, kći Isabellu i sina Connora, koji su se nakon njihove rastave odlučili na život s glumcem.

- Njihova je odluka bila da ostanu živjeti s Tomom nakon što smo se rastali. Voljela bih da su ostali živjeti sa mnom, ali donijeli su odluku i ja tu ništa nisam mogla učiniti - izjavila je jednom glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge