Show

Komentari 88

Kidman previsoka za supruga, nisu pomogli ni debeli potplati

Kidman previsoka za supruga, nisu pomogli ni debeli potplati

Dobro je poznato da je Kidman u sličnoj, ali još izraženijoj situaciji već bila. Njezin bivši muž Tom Cruise bio je visok svega 172 centimetra pa je Nicole morala osobito paziti što će obući

Nicole Kidman (52) na dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u društvu supruga, country pjevača Keitha Urbana (52) kojem, čini se, ipak nije bilo svejedno kad se 180 centimetara visoka glumica odlučila na potpetice pa je i sam pokušao malo narasti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu, mnogi su primijetili debele potplate na cipelama pjevača, kojima je pokušao anulirati razliku u visini. Po službenim podacima, Nicole je dva centimetra viša, a štikle joj daju dodatnu prednost. 

Dobro je poznato da je Kidman u sličnoj, ali još izraženijoj situaciji već bila. Njezin bivši muž Tom Cruise (57) bio je visok svega 172 centimetra pa je Nicole morala osobito paziti što će obući.

Cruise nije mogao uspješno sakriti koliko ga frustrira što je supruga viša od njega, a nakon razvoda i glumica je mogla odahnuti. 'Konačno mogu nositi visoke potpetice', izjavila je tada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci