Show

Komentari 26

Kiki Rahimovski objavio dirljiv video s pokojnim Akijem: 'Tata i ja, samo ljubav, ništa više...'

Kiki Rahimovski objavio dirljiv video s pokojnim Akijem: 'Tata i ja, samo ljubav, ništa više...'

Sin legendarnog frontmena Parnog valjka, Akija Rahimovskog, nerijetko se na svojim društvenim mrežama prisjeti trenutaka s ocem. Ovaj je puta objavio video njihovog zagrljaja uz poznatu pjesmu

Kristijan Rahimovski (40), sin pokojnog Akija Rahimovskog, prisjetio se lijepog obiteljskog trenutka s ocem. Na svome Instagram profilu objavio je dirljiv video.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Volite i ljubite svoje roditelje, bez obzira na sve. Tata i ja, samo ljubav ništa više - napisao je Kristijan.

Na videu je tako Kiki zapjevao pjesmu 'Gledam je dok spava' Parnog Valjka. Kada ga je otac čuo, privukao ga je u lijepi zagrljaj i poljubio u čelo.

- Pika me tvoja brada stari - našalio se Kristijan tada s ocem, legendom Parnog valjka. 

Videozapis je u samo dva sata pregledan oko 2000 puta. U komentarima su mu se javili brojni Akijevi obožavatelji, a neki su ga zamolili i da češće objavljuje ovakve dirljive trenutke s ocem.

Nedavno je u razgovoru za Backstage Mediju iskreno progovorio o svom odnosu s ocem. Rekao je da nisu imali uobičajen odnos zbog Akijevog posla, ali da su se jako voljeli.

- Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se. Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju glazbu, a ni ja u njegovu - objasnio je.

Najčitaniji članci