Show

Komentari 13

Dino Jelusić će pjevati s Parnim valjkom: Legenda će se smiješiti od gore! Počašćen sam pozivom

Dino Jelusić će pjevati s Parnim valjkom: Legenda će se smiješiti od gore! Počašćen sam pozivom

Dino je na društvenim mrežama potvrdio da će se pridružiti bendu u zagrebačkoj Areni na njihovom jedinom koncertu turneje kojeg nisu otkazali. Odsvirat će ga u čast preminulom Akiju uz pomoć gostiju

Pjevač Dino Jelusić (29) presretan je što će pjevati uz Parni valjak u Areni u čast nedavno preminulom Akiju Rahimovskom. Dino je uz bend odrastao, a ne krije koliko je oduševljen što je dobio priliku zapjevati s njima.

- Sad je službeno pa mogu i ja objaviti. Izuzetno sam počašćen da mogu objaviti poziv da pjevam kao gost Parnom valjku na koncertu u čast Akiju. Aki je i uvijek će biti inspiracija za sve koji se žele baviti glazbom i vladati pozornicom - napisao je Dino. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavom je oduševio pratitelje koji su ga odmah podržali u komentarima.

- Kada sam vidjela objavu u vezi koncerta u čast Akija, prvi si mi bio u mislima, pomislih da ćeš biti tu jer trebaš i zaslužuješ - napisala mu je jedna od pratiteljica.

Dino je na Akijevoj komemoraciji održao govor, u kojem je ispričao koliko je povezan s bendom. 

- Parni valjak je bio moj glazbeni dom, a od 2004. postali su i moj privatni dom. Nakon razgovora s Akijem, sve treme bi nestale, samo je širio pozitivu. Od njega si mogao učiti ne samo kao pjevač, već kao osoba. Poznavao sam ga 15 godina. Nestvarno mi je da smo ovdje da pričamo u prošlom svršenom vremenu, a ne da slušamo Parni Valjak. Bio je 'larger than life' i nadam se da će se u idućih 500 godina pojaviti netko tko će kao on moći prenijeti čistu pozitivu u samo 75 kila - rekao je Dino Jelusić.

Uz Dinu, s Parnim valjkom pjevat će i Gibonni (53), koji je također vijest podijelio na društvenim mrežama.

- Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo obiteljski.
Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih. Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i glazbenika, odati počast nekome tko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe.

Najčitaniji članci