Obavijesti

Show

Komentari 2

Kikiju Ugrini je 1-godišnja kćer šefica u kazalištu...

Kikiju Ugrini je 1-godišnja kćer šefica u kazalištu...
8

Glumac u Starom gradu vodi radionice za djecu. Nada se da će to izrasti u dječji festival. Iva Majoli i Lana Biondić slušale su violinu u samostanu

VIDEO

Tko će danas otvoriti vrata? - veselo je pitao Kristijan Ugrina držeći ključ ljetnoga kina u Starom Gradu na Hvaru. Mnoštvo malih ruku poletjelo je u zrak. Njih 15-ak u dobi od 5 do 11 godina gotovo mjesec dana svakodnevno dolazi na glumačke radionice bivšeg voditelja dječjega kviza “Hugo”. Sa starijom grupom, u kojoj su djeca viših razreda osnovne škole, 14. kolovoza izvest će predstavu “Šuma Striborova” u kazalištu u Starom Gradu. S Kikijem i suprugom Tamarom sami rade scenografiju, a oni ih potiču da sudjeluju u kreiranju likova koje igraju.
- Svako ljeto sam cijelo vrijeme ovdje i vidim da klincima treba sadržaja, a i meni je dosadno mjesecima ništa ne raditi. Gledam na ovo kao na odskočnu dasku da se u Starom Gradu napravi pravi, veliki dječji festival na kojem bi se djeca mogla izraziti i kroz likovnu umjetnost, glazbu te ples - priča Ugrina.
Njegova starija djeca Kosta Kai (13) i Korana (12) ne dolaze na radionice, ali je Marijeta (1) gotovo svake večeri u ljetnom kinu.
- Ona je šefica kazališta - kaže Kiki.

MILIJUNE EURA DRŽI U 'SEFU' NA LEĐIMA
Ova violina vrijedi kao manji auto, ali zvuk je fenomenalan, rekao je Stefan Milenković (32). Nakon koncerta u franjevačkom samostanu u Hvaru krenuo je prema rivi noseći violinu u posebnoj kutiji s lokotom na leđima. Na plakatima je pisalo da će nekadašnje čudo od djeteta svirati na Stradivariju iz 1702. Cijena mu doseže nekoliko milijuna eura.
- Ne, ovo nije Stradivari, to je valjda ostala stara informacija od prošle godine - tvrdi Milenković, koji na Hvar dolazi redovito. Na koncertu su bile i Iva Majoli te Lana Biondić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor