Obavijesti

Show

Komentari 1

Kim i Kanye jeli u Versaillesu, Kutcher prstenje kupio online

Kim i Kanye jeli u Versaillesu, Kutcher prstenje kupio online
12

Jedni su s cijelim svijetom željeli pokazati glamurozne kreacije i sav luksuz koji si mogu priuštiti, dok su drugi ceremoniju vjenčanja odlučili ostaviti za najbliže prijatelje i obitelj

VIDEO

George Clooney (58) i Amal Alamuddin (41) 

Kada je glumačka superzvijezda George Clooney oženio odvjetnicu Amal Alamuddin 27. rujna 2014., jedna od tema o kojima se najviše razgovaralo bila je nevjerojatna vjenčanica.

Catch 22 UK Premiere London

Tradicionalna haljina dizajnera Oscara de la Rente navodno je koštala oko 2 i pol milijuna kuna, a par se vjenčao u Veneziji. Među gostima su bili i Cindy Crawford, Matt Damon te Anna Wintour. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46

John Legend (40) i Chrissy Teigen (33) 

Par se vjenčao u Italiji, na jezeru Como, a ceremonija je bila intimna te su John i Chrissy svoj veliki trenutak željeli provesti s obitelji i najbližim prijateljima. Na slavnom vjenčanju bio je tako i Kanye West, a glumica i model Brooklyn Decker bila je mladenkina kuma. Teigen je nosila vjenčanicu Vere Wang, a do oltara ju je dopratio otac.

24th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S.

Nick Jonas (27) i Priyanka Chopra (37) 

Glumica i bivša missica Priyanka Chopra izgovorila je sudbonosno 'da' 10 godina mlađem pjevaču, Nicku Jonasu. Par nije dugo čekao s vjenčanjem nakon zaruka i vjenčali su se u Indiji, u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru 2018. 

Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar
Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar

Chopra i Jones bili su odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena koji ih je spojio 2017. kad ih je pozvao da zajedno dođu na Met Galu.

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38)

Dugo iščekivano kraljevsko vjenčanje bilo je medijski najpraćeniji događaj 2018., a Meghan je zablistala u haljini koju je dizajnirala Clare Waight Keller za Givenchy. Harry je nosio prsten, što William i Charles ranije nisu učinili, a cijeli događaj upriličen je u kapeli dvorca Windsor u nazočnosti britanske kraljevske obitelji i brojnih uzvanika. 

Princ William (37) i Kate Middleton (37) 

Vojvotkinja od Cambridgea je na vjenčanju 29. travnja 2011. nosila nevjerojatno raskošnu haljinu. Nevjesta je nosila tradicionalnu haljinu engleske dizajnerice Sarah Burton koja je navodno koštala više od 2 i pol milijuna kuna, iako kraljevska obitelj to nije potvrdila.

Kanye West (42) i Kim Kardashian (38)  

Reality zvijezda Kim Kardashian i reper Kanye West prvo su proslavili zaruke putovanjem u Pariz. Put je uključivao intimnu zakusku, raskošnu večeru u dvorcu Versailles i izlazak s najboljim prijateljima. 

Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'
Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'

Za svečani dan su odabrali dvorac iz 16. stoljeća u okolici Firence u Italiji. Par je za najam izdvojio 2,3 milijuna kuna, tvrdio je Mirror, a Kim je nosila upečatljivu Givenchy haljinu koju je dizajnirao Riccardo Tisci.

Instagram

Justin Timberlake (38) i Jessica Biel (37) 

Glumački par Justin Timberlake i Jessica Biel postali su mužem i ženom u listopadu 2012. Vjenčali su se u luksuznom resortu Borgo Egnazia na jugu Italije. Proveli su nekoliko dana u Italiji gdje su se zabavljali s najbližim prijateljima. Supružnike je cijela proslava stajala 38 milijuna kuna (oko 5 milijuna €) od kojih je najveći dio otišao na najam prostora, vatromet i večeru. Na vjenčanju nije bilo slavnih, a par je htio slavlje zadržati u uskom krugu najbližih prijatelja i obitelji.

PA/Pixsell

Ashton Kutcher (41) i Mila Kunis (36) 

Mila i Ashton vjenčali su se 2015. nakon tri godine veze. Iako su se upoznali još 1998. na snimanju serije 'Lude sedamdesete', gdje su godinama glumili par, svoju ljubavnu vezu izvan seta započeli su tek 2012. Mila je izjavila da je njezin prvi poljubac bio upravo s Ashtonom na snimanju serije kada je još bila tinejdžerica, a par je u jednom intervjuu priznao kako su prstenje naručili na internetu i platili svega 600 kn. 

Ryan Reynolds (42) i Blake Lively (32) 

Nakon godinu dana od prvog pojavljivanja u javnosti, Blake i Reynolds vjenčali su se u tajnosti 2012., a na svadbi im je nekoliko pjesama otpjevala Florence Welch iz grupe Florence and the Machine, inače dobra prijateljica nekadašnje 'tračerice'. 

Brad Pitt (55) i Angelina Jolie (44) 

Angelina i Brad vjenčali su se 23. kolovoza 2014. u Francuskoj, nakon godina šuškanja o celebrity svadbi. Vjenčanje su uspješno zadržali daleko od očiju javnosti, kao i mnogi slavni parovi.

Dvojica najstarijih sinova, Maddox i Pax, ispratili su Jolie do male kapelice, a intimna ceremonija bila je rezervirana samo za njih, bliske prijatelje i obitelj. Danas se nekadašnji slavni glumački par bori oko skrbi nad djecom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

09:31

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba