Show

Komentari 17

Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'

Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'

Angelina se navodno grozi političkih stavova obitelji i njihovog načina života te je bivšem suprugu postavila ultimatum koji uključuje viđanja s vlastitom djecom

Glumac se nakon razvoda i problema s alkoholom vratio filmovima, a čini se da ima i neke nove metode pronalaženja duševnog mira. Pitt (55) se nedavno pridružio alternativnoj crkvi koju je pokrenuo reper i producent Kanye West (42), što Jolie ne može podnijeti. 

- Brad se u posljednje vrijeme druži sa sestrama Kardashian i Kanyeom, a Angelina ne želi svoju djecu u njihovoj blizini. Dala mu je ultimatum da mora birati između vlastite djece ili reality obitelji - rekao je izvor blizak obitelji za magazin Radar Online

Angelina (44) se navodno grozi političkih stavova obitelji i njihovog načina života te je spremna dodatno zagorčati bivšem suprugu život i njegov odnos s djecom, koji je ionako 'na tankom ledu'.

Ne pomažu ni insinuacije kako Kanye za svog novog prijatelja iz crkve već ima novi plan - namjestiti mu Khloe Kardashian (35), sada kad su iza oboje propali ljubavni odnosi. 

Glumac se članovima obitelji Kardashian pridružio u Kanyeovoj crkvi u Kaliforniji, a njegova je pojava među okupljenima izazvala iznenađenje. Međutim, Brad je bio dobro raspoložen te je nakon ceremonije razgovarao s Kanyeom. Čini se da Pitt nema nikakvu namjeru odustati od svojih novih prijatelja. 

Kanye West Performs his

- Sviđa mi se što u svijetu postoji ljudi kao Kanye, drugačiji je. Imam osjećaj kao da je došao i poremetio postojeći raspored. Ne možemo se praviti da ne postoji njegova glazba i da nema utjecaj - rekao je nedavno glumac, koji iz braka s Angelinom ima šestero djece, ali odnos s njima sve je lošiji nakon razvoda s Jolie. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci