Obavijesti

Show

Komentari 15

Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar

Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar
9

Mladenci Chopra i Jones na vjenčanju su bili odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena. Prvi poklon glumica je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 80.000 dolara...

VIDEO

Glumica i bivša missica Priyanka Chopra (36) izgovorila je sudbonosno da s deset godina mlađim pjevačem, Nickom Jonesom (26). Nakon što su prije četiri mjeseca potvrdili glasine o zarukama, par nije dugo čekao s vjenčanjem i to napravio u Indiji u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru. 

Priyanka and Nick Jonas

Cijelo vjenčanje počelo je s ceremonijom puja, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj članovi njezine obitelj plešu i  ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke.

Potvrdili su zaruke: Priyanka i Nick imali tradicionalno slavlje
Potvrdili su zaruke: Priyanka i Nick imali tradicionalno slavlje

Chopra i Jones bili su odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena (79) koji ih je spojio 2017. kada ih je pozvao da zajedno dođu na Met Galu. Iako američki dizajner vjenčanice kreira isključivo za članove obitelji i bliske prijatelje, glumica ga je osvojila svojim izgledom i stavom te je zbog toga 'popustio'. 

Priyanka and Nick Jonas

- Jedna od najbitnijih stvari koje smo stekli u ovoj vezi je spajanje obitelji koje vole i poštuju druge vjere i kulture. Planiranje našeg vjenčanja stopilo je naše obitelji. Bilo je nevjerojatno - napisala je glumica ispod objave na Instagramu.

Vjenčanje je trajalo cijeli vikend, a kako gostima ne bi bilo dosadno, mladenci su organizirali razne aktivnosti u palači poput turnira u šahu i kriketa. Svaki gost pri ulasku u palaču dobio je paket dobrodošlice s cipelama, indijskim poslasticama i personaliziranim srebrnim novčićem na kojemu su likovi hinduističkog boga Ganesha i božice Laxmi.

Fireworks explode in the sky over Umaid Bhawan Palace, the venue for the wedding of actress Priyanka Chopra and singer Nick Jonas, in Jodhpur

Mladenci su priredili i veliki vatromet kojim su uveličali svoju ceremoniju, a najam palače platili su čak 390 tisuća kuna. Na svadbu je došao indijski premijer Narendra Modi (68), glumice Parineeti Chopra (30), Sophie Turner (22) i Jasmin Walia (26), dok se Meghan Markle (37) nije odazvala pozivu. 

Prvi poklon mlada je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 80.000 dolara. Mediji pišu da je danas na redu hinduistički dio obreda te spominju prvi svadbeni poklon koji je Priyanka dobila od svekrve Denise Jonas.

Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'
Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'

Po pisanju Bombay Timesa riječ je naušnicama francuske draguljarske kuće Van Cleef & Arpels. Naušnice 'Snowflake' izrađene su od žutoga zlata te od 170 dijamanata iznimne kvalitete i čistoće, stoji na internetskoj stranici draguljarske kuće. 

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin