Obavijesti

Show

Komentari 15

Kim i Krisa vjenčanje je stajalo čak 803 tisuće kuna po danu

Kim i Krisa vjenčanje je stajalo čak 803 tisuće kuna po danu
5

Vjenčali su se u svibnju 2011. godine. Nakon što su se vjenčali tri mjeseca kasnije, reality zvijezda i košarkaš 72 dana poslije objavili su da su se odlučili rastati

VIDEO

Prema jednoj od najboljih odvjetnica za rastave, osam od deseta parova za rastavu braka nakon pet godina kao razloge raspada navode previše potrošenog novca na vjenčanje, piše The Sun. 

- Razumno trošenje na proslavu vjenčanja izgradit će čvrste temelje za trajanje braka i omogućiti veću financijsku sigurnost - rekla je Amanda McAlister. Prosječno vjenčanje u Velikoj Britaniji košta oko 195 tisuća kuna. U deset godina cijena se povećala za čak 62 tisuće kuna. 

Kim Kardashian (32) u svibnju 2011. godine zaručila se za košarkaša Krisa Humphriesa (28). Tri mjeseca kasnije su se vjenčali, a 72 dana poslije objavili su da je došao kraj njihovog braka. Kim je na vjenčanju nosila tri vjenčanice Vere Wang, a među gostima su bili Ryan Seacrest, Lindsay Lohan, Eva Longoria, Mel B, Venus i Serena Williams, Avril Lavigne i Demi Lovato. Njihovo vjenčanje koštalo je 6,5 milijuna  funti. Prema tome, brak ih je po danu stajao nešto više od 90 tisuća funti, to jest 803 tisuće kuna. 

Liz Hurley (47), 2007. godine udala se za indijskog milijunaša Aruna Nayara. Slavilo se osam dana na dva kontinenta. Njihov brak trajao je četiri godine. Na vjenčanje su potrošili 1,6 milijuna funti, što bi po danu bilo 1095 funti, to jest 9745 kuna.

Ostali skupi, a kratki brakovi

Paul McCartney (70) i Heather Mills (45) vjenčali su se u Irskoj 2002. godine. Imali su 300 gostiju, Indijom inspirirano primanje i vatromet. Njihov brak završio je četiri godine kasnije. Na vjenčanje su potrošili dva milijuna funti, po danu 1369 funti, to jest 12.184 kune. 

Liza Minnelli (67) i producent David Gest (60) vjenčali su se u ožujku 2002. godine u New Yorku. Michael Jackson bio je kum, Elizabeth Taylor počasna pratilja mlade, a na proslavi je bilo 850 gostiju. No, i njihov brak je okončan i to tek u travnju 2007. godine iako su se razišli već nakon 14 mjeseci. Na glamurozno vjenčanje potrošili su 2,2 milijuna funti sveukupno, što bi po danu bilo 4536 funti to jest 40.370 kuna po danu. 

Holivudske zvijezde s A liste zabavljale su se na vjenčanju Toma Cruisea (50) i Katie Holmes (34). Katie je nosila Armanijevu vjenčanicu, a vjenčanje je bilo u dvorcu Odescalchi. Paru je pjevao Andrea Bocelli. U braku su bili šest godina. Rastali su se prošle godine u srpnju. Za raskošno vjenčanje izdvojili su 1,2 milijuna funti, što bi značilo da ih je brak na dan stajao 548 funti, to jest 4877 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene