Show

Komentari 5

Kim izvrijeđala sestre: 'Vi ste kao klaunovi i gadite mi se...'

Kim izvrijeđala sestre: 'Vi ste kao klaunovi i gadite mi se...'

Je*eno se ne šalim. To nije poput turističke šale za Noć vještica. Nemojte se oblačiti kao gejše, osim ako smo u njihovim kućama, komentirala je reality zvijezda Kardashian

Moram biti iskrena s vama ljudi. Izgledate kao je*eni klaunovi, rekla je Kim Kardashian (37). Reality zvijezdu su šokirale sestre Khloe (34) i Kourtney (39) koje su tijekom njihovog boravka u Japanu obukle kao gejše. Dodala je kako ne može ni jesti večeru jer joj se gadi odjeća koja se nimalo ne slaže s njezinom. 

- Je*eno se ne šalim. To nije poput turističke šale za Noć vještica. Nemojte se oblačiti kao gejše, osim ako smo u njihovim kućama - objasnila im je Kim. Kourtney je zasmetao sestrin komentar 'da izgleda kao je*ena baka jer bila uvjerena da je dobro iskombinirala odjeću i šminku. 

- Mislila sam da mi je frizura bila odlična jučer i kombinacija je bila zabavna za Japan - rekla je najstarija Kardashianka. Kim je nastavila sa svojom prodikom o modnoj kombinaciji i šminki. 

- Odjeća bi bila odlična da nisi nosila plavu sjenu - objasnila je reality zvijezda. Kim je rekla sestrama da su morale najaviti svom timu za uljepšavanje da će se tako obući i našminkati. Dodala je kako im nikad ne govori kako da se oblače, no da želi da ostanu u mladenačkom stilu kakav je trenutačno u modi. 

- Pogotovo zato što smo u Japanu i svi misle ‘Ajme, u Japanu smo, hajmo biti skroz u tom stilu’. Većina ljudi koji žive ovdje se ismijavaju s takvim postupcima - ispričala je. 

Najčitaniji članci