Obavijesti

Show

Komentari 9

Kim je organizirala darivanje svoje još nerođene djevojčice

Kim je organizirala darivanje svoje još nerođene djevojčice
10

Trudna Kim snimljena je u bijeloj haljini tijekom druženja s gostima među kojima je bio i otac njezine nerođene djevojčice, Kanye West, iako se šuškalo da neće doći

VIDEO

Reality zvijezda je ovog vikenda u društvu prijatelja i obitelji organizirala darivanje za svoju još nerođenu djevojčicu. Na njezinu imanju na Beverly Hillsu u nedjelju su postavljeni stolovi, cvjetni aranžmani i crveni tepih, piše britanski Daily Mail. Trudna Kim Kardashian (32) snimljena je u bijeloj haljini tijekom druženja s gostima među kojima je bio i djetetov otac Kanye iako se šuškalo da neće doći jer ne želi da ga snimaju kamere njezina showa ‘Keeping Up With The Kardashians'. Snimljen je pri kraju darivanja na koje je stigao s kapuljačom na glavi.

- Kim ga je morala moliti da svrati na darivanje. Dugo ga je gnjavila, a pristao je doći na deset minuta tek kad mu je rekla da će izgledati ružno ako se ne pojavi na darivanju vlastitog djeteta - otkrio je izvor. 

Među uzvanicima su bili brojni poznati gosti poput Kelly Osbourne, bivše spajsice Mel B, trenerice Tracy Anderson, Nicole Richie, Kimberly Stewart i drugih.

Kim želi pojesti posteljicu nakon porođaja

Spol djeteta trudne Kim i Kanyjea Westa otkriven je u nedjelju navečer u epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'. Tijekom ultrazvuka je otkriveno da starleta i reper očekuju djevojčicu kao što se duže vrijeme nagađalo. Obiteljski liječnik Paul Crane nasmijao se gledajući Kim, njezine sestre Kourtney i Khloe i majku Kris Jenner dok su uzbuđeno čekale vijesti.

- Ne vidim penis. Mislim da je djevojčica - rekao je doktor dok je pokušavao utvrditi spol.

Kim ga je nervozno pitala koliko je posto siguran.

- Tako sam uzbuđena što će biti djevojčica, tko ne bi htio curicu - rekla je starleta nakon što joj je doktor rekao da je 99 posto siguran da će roditi curicu.

Dodala je da će njezin dečko Kanye biti oduševljen kada sazna spol djeteta jer je oduvijek želio imati kćer.

- To je ono što je Kanye oduvijek želio. Htio je malenu djevojčicu. Jedva čekam da vidim što će govoriti i kako će izgledati. Jako sam uzbuđena zbog radosti koju će donijeti u naše živote - rekla je Kim.

Kim je prije toga liječniku rekla da bi nakon poroda željela pojesti posteljicu.

- Stvarno to želim učiniti - rekla je starleta što je užasnulo njezinu majku Kris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show
ŽELI SI DATI DRUGU PRILIKU

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show

Sinjanka bi u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' htjela pronaći nekoga tko će joj upotpuniti prazninu koju joj je ostavio iznenadni odlazak supruga

Zvijezda Barce stigla u štiklama na okupljanje reprezentacije
IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

Zvijezda Barce stigla u štiklama na okupljanje reprezentacije

Jules Kounde, odlučio je svu pažnju privući na sebe vrlo neobičnom odjevnom kombinacijom