Obavijesti

Show

Komentari 4

Kim Kardashian opet zavarava Photoshopom: 'Ne znam zašto to radi, original izgleda bolje'

Kim Kardashian opet zavarava Photoshopom: 'Ne znam zašto to radi, original izgleda bolje'
7

Kao dokaze da je Kim fotošopirala fotografiju, korisnica TikToka navodi linije i refleksiju po vodi u bazenu te video koji je nastao iza kulisa na kojem mišić Kardashianke izgleda drugačije nego na fotografijama

VIDEO

Korisnica TikToka, koja na toj platformi koristi naziv 'Caroline In The City', objavila je video u kojemu je napravila analizu jedne fotografije koju je influencerica Kim Kardashian (41) objavila na Instagramu te je objasnila kako i gdje je koristila Photoshop. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

kim kardashian 00:54

Caroline je za primjer uzela fotografiju na kojoj Kim na rubu bazena pije piće. Pozirala je s podignutom kosom i sunčanim naočalama. 

Caroline je u videu objasnila da je Kim na fotografiji, služeći se nekom od aplikacija za modificiranje, smanjila mišiće vrata i ramena. 

Kao dokaze da je Kim fotošopirala fotografiju navodi linije i refleksiju po vodi u bazenu te video koji je nastao iza kulisa na kojem mišić Kardashianke izgleda drugačije nego na fotografijama.

- Zašto? Ne znam. Možda joj zbog toga vrat izgleda manji? -  rekla je Caroline u videu i pokazala kako bi fotografija izgledala da je Kim nije fotošopirala - i dalje sasvim normalno.

Video je pregledan više od sedam milijuna puta i skupio je puno komentara koji kritiziraju to što Kardashianka radi. 

- Ovo nije u redu. Čovjek pomisli da će sada kada imaju kćeri više razmišljati o utjecaju ovakvih fotografija; Ovo nikada ne bih primijetio, ali mi upada u oči sada kada znam; Ne razumijem zašto to rade, originalna fotka izgleda puno bolje; Živimo u bizarnom svijetu; Nije me briga što uređuju fotke, ali me brine to što izbjegavaju o tome pričati ili negiraju to. Samo budite iskrene - samo su neki od komentara. 

Iako je cijela obitelj Kardashian/Jenner poznata po velikom broju plastičnih operacija i redovitom uređivanju fotografija prije objave na društvenim mrežama, ljudi im zamjeraju upravo to što nisu iskrene oko toga, iako je očito što rade. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL JULY 10, 2022 UNTIL 10 PM ET ** Kim and Khloe Kardashian channel 70s icon Barbarella in metallic swimsuits during their island getaway to Turks and Caicos

Podsjetimo, Kim je nedavno odmjerila snage s bivšom američkom državnom tajnicom Hillary Clinton (74) u kvizu koji je mjerio znanje o pravu. 

Kim Kardashian zarađuje više od objavljivanja na društvenim mrežama nego od reality showa
Kim Kardashian zarađuje više od objavljivanja na društvenim mrežama nego od reality showa

Natjecale su se u novoj emisiji 'Gutsy' koju Clinton vodi zajedno sa svojom kćeri Chelsea (42), piše People. Emisija će idući mjesec biti objavljena na Apple TV+.

Kim i Hillary su ispitivane o svemu, od uporabe smrtonosne sile i oružane pljačke do toga kada je dopuštena samoobrana i na kraju je rezultat iznosio 11-4 u korist Kardashianke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu