Show

Komentari 2

Kim 'oplela' po sestrinoj liniji šminke: 'To je jeftino s*anje...'

Kim 'oplela' po sestrinoj liniji šminke: 'To je jeftino s*anje...'

Kim je pokazala dozu ljubomore na uspjeh mlađe sestre koja su nedavno proglasili najmlađom milijarderkom, a sve zahvaljujući pokretanju kozmetičke linije pod svojih imenom

Sestre Kardashian više ne mogu sakriti koliko su im bitni zasebni poslovni uspjesi. Stvar je na vidjelo izašla i prilikom snimanja YouTube videa na kojem je Kylie Jenner (22) prezentirala svoje vizažističke vještine na sestri Kim Kardashian (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kim se odazvala na poziv te su sestre cijelu video priču iskoristile kako bi promovirale neke od svojih make up proizvoda. Osim toga, Kim je pokazala i dozu ljubomore na uspjeh mlađe sestre koja su nedavno proglasili najmlađom milijarderkom, a sve zahvaljujući pokretanju kozmetičke linije pod svojih imenom. 

Tako je Kylie prilikom stavljanja sjenila na oči htjela poslužiti jednom od svojih Kylie sprejeva za učvršćivanje make up-a, ali je trebalo nekoliko pokušaja kako bi bočica proradila. U tom se trenutku Kim nije uspjela suzdržati pa je proizvode svoje sestre prozvala jeftinim s*anjem.

Tijekom videa bilo je još zlobnih komentara. Kim je tako bila oduševljena ružem za usne koji je na nju stavila sestra, a onda je rekla: 'Ovo ću uzeti kući da mogu iskopirati za svoj KKW'. Pred sam kraj videa priznala je čak da žudi za popularnosti koju na Instagramu ima njezina sestra Kylie, koju prati 158 milijuna pratitelja iz cijeloga svijeta, dok je kod nje za 1000 pratitelja broj manji.

Inače, Kylie Cosmetics dosegnuo je vrlo visoku dozu popularnosti u svijetu te se svi proizvodi prodaju brzinom munje, a posebno se hvale ruževi i olovke za usta s kojima je mlada reality zvijezda i krenula u biznis. Nekoliko godina nakon nje, svoju je kozmetičku liniju pokrenula i Kim Kardashian pod nazivom KKW, a čije je proizvode Kylie rado koristila u videu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci