Obavijesti

Show

Komentari 22

Kim pokazala sliku iz sedmog razreda: 'Pala si ga pet puta?'

Kim pokazala sliku iz sedmog razreda: 'Pala si ga pet puta?'
19

Izgledaš mi puno starije od toga, no možda sam zaboravila sve iz svog djetinjstva, komentirala je obožavateljica. Dodali su da ne mogu vjerovati da je u toj dobi nosila visoke potpetice i ima toliko šminke

VIDEO

Sedmi razred. Ovo je bio moj ruž. Morat će imati svoj povratak, istaknula je Kim Kardashian (37). Reality zvijezda je otkrila fanovima kako je izgledala u osnovnoj školi i mnoge je iznenadila fotografijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7th grade. This was my go to lipstick. It’s gotta make a comeback

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Ne idu li u sedmi razred djeca stara 10 godina? Ali ozbiljno? Izgledaš mi puno starije od toga, no možda sam zaboravila sve iz svog djetinjstva - komentirala je obožavateljica. Neki su se narugali da je Kim sigurno pet puta ponavljala sedmi razred jer oni tako izgledaju u svojim tridesetim godinama. 

- Tko tako izgleda u toj dobi? - pitali su fanovi. Istaknuli su kako ne mogu vjerovati da 13-godišnja djevojka nosi visoke potpetice, ima dekolte i toliko količinu šminke. Dio obožavatelja su zbunile Kimine noge i ispitivali su ju gdje joj je nestala jedna, no dokučili su na kraju da gdje se nalazi. Dodali su kako im se sviđaju dani kada reality zvijezda još nije išla na plastične operacije. 

- Živjeli neplastični dani - komentirali su. Kim trenutno muče bračni problemi, kako tvrde američki mediji, s reperom Kanyeom Westom (41). On je na koncertu u Los Angelesu rekao kako se s obitelji seli u rodni Chicago. 

- Želim priopćiti svima kako se vraćam u Chicago i više se nikada ne želim vratiti - rekao je Kanye pred publikom. No, bliski izvor obitelji otkriva kako se njegova supruga Kim ne slaže s tom odlukom. 

- Kim cijeli život živi u Los Angelesu. Tu joj je obitelj, prijatelji, frizer, stilisti. Voli što njihova djeca odrastaju u velikoj obitelji, okruženi nećacima i nećakinjama - ispričao je bliski izvor te nadodao kako je Kim uzrujana oko cijele situacije. 

Kim i Kanye su u braku od 2014. te imaju kćeri North (5) i osmomjesečnu Chicago te sina Sainta (2). 

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti