Show

Komentari 3

Kim se prisjetila pokojnog oca: 'Bio bi ponosan na sestre i tebe'

Kim se prisjetila pokojnog oca: 'Bio bi ponosan na sestre i tebe'

Kimin otac je bio biznismen i odvjetnik te se osobito proslavio na suđenju bivšem igraču američkog nogometa O. J. Simpsonu (73) 1995. Robert je branio prijatelja od optužbi za ubojstvo supruge, glumice Nicole Simpson

Najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian (40) na društvenim mrežama objavila je fotografiju staru dvadesetak godina ispod koje je svom ocu, pokojnom Robertu Kardashianu, čestitala je rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tata, sretan ti rođendan. Slavim ga svakog dana, ali na današnji dan još i više. Imam ti toliko toga reći. Zvala sam tvoj broj samo kako bih provjerila hoće li se možda netko javiti nakon toliko godina - napisala je Kim pa nastavila: 

- Ne mogu vjerovati da se toga još uvijek sjećam. Molim te, posjeti me u snovima. Također, možeš li mi molim te poslati znak o kojem smo uvijek pričali. Nedostaješ mi puno - napisala je reality zvijezda u opisu fotografije na kojoj pozira sa sestrama Khloe i Kourtney te bratom Robom.

Brojni pratitelji komentirali su kako bi otac bio ponosan na popularne sestre, a većina se složila kako su Kardashianke izgledale bolje prije estetskih korekcija. 

Kimin otac je bio biznismen i odvjetnik te se osobito proslavio na suđenju bivšem igraču američkog nogometa O. J. Simpsonu (73) 1995. Robert je branio prijatelja od optužbi za ubojstvo supruge, glumice Nicole Brown Simpson koja je nađena izbodena. O. J. se 'izvukao' od zatvorske kazne. 

Kim se oca svake godine prisjeća na godišnjicu smrti, rođendan te Dan očeva i ističe kako je bio 'najbolji tata na svijetu'. 

Najčitaniji članci