Obavijesti

Show

Komentari 27

Kim slomile uvrede na izgled u trudnoći: Plakala sam svaki dan

Kim slomile uvrede na izgled u trudnoći: Plakala sam svaki dan
2

Prisjetila se svog neugodnog iskustva nakon što je gledala dokumentarac o Britney Spears koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma

Kim Kardashian (40) prozvala je na Instagramu sve koji su je vrijeđali zbog izgleda i uspoređivali s kitom ubojicom u poodmakloj trudnoći 2013.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Plakala sam svaki dan zbog onoga što se događalo s mojim tijelom, većinom zbog pritiska jer me se stalno uspoređuje s onim kako društvo smatra da bi zdrava osoba trebala izgledati - kao što su me i mediji uspoređivali s kitom Shamu - rekla je Kim, referirajući se na kitom ubojicom koji je nekoć nastupao na SeaWorldu. 

- Bila sam sramoćena na tjednoj bazi na naslovnicama (...) To me zaista slomilo - rekla je Kardashian.

Kim Kardashian zbunila fanove fotografijom: Pozirala je gola?
Kim Kardashian zbunila fanove fotografijom: Pozirala je gola?

Prisjetila se svog neugodnog iskustva nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears (39) koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. 

Kardashian  je napisala da mediji 'znaju biti vrlo traumatizirajući i da mogu slomiti i najsnažniju osobu'. Rodila je kćer North u lipnju 2013., sina Sainta 2015., a kasnije je dobila još dvoje djece od surogat majki.

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Prošli mjesec je podnijela zahtjev za rastavu od repera Kanyea Westa (43) s kojim je bila u braku gotovo sedam godina.