Obavijesti

Show

Komentari 8

Kim želi razvod od Kanyea, ali boji se ostati samohrana mama

Kim želi razvod od Kanyea, ali boji se ostati samohrana mama
5

Prije nekoliko dana Kardashianka je pričala s reperom o krizi u njihovom braku. Za vrijeme razgovora gušila se u suzama. 'Rastrgana' je i ne može donijeti odluku

VIDEO

Trzavice između reality zvijezde Kim Kardashian (39) i repera Kanyea Westa (43) ne jenjavaju. Mirror piše kako je Kim otišla kod supruga na ranč u Wyomingu gdje on živi i rekla mu kako je njihov brak gotov.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji West

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 02:12

No, reality zvijezda je zabrinuta jer će, ako se rastane od Kanyea, ostati samohrana mama. Prije nekoliko dana pričala je s reperom o krizi u njihovom braku. Za vrijeme razgovora gušila se u suzama. 'Rastrgana' je i ne može donijeti odluku.

- Kim je Kanyeu otišla reći kako je njihov brak gotov. Ali, čini se kako on ne shvaća ništa što mu ona govori. Nije promijenio ništa od onoga što ga je Kim zamolila - rekao je izvor blizak paru za strane medije pa dodao:

- Ona ne zna što da radi. Zna da će biti financijski stabilna, ali dok ima četvero djece razvod joj ne pada na pamet. Krenuli su s razvodom, ali tko zna hoće li potpisati papire.

Podsjetimo, Kanye je skandalizirao cijeli svijet svojim istupima u javnosti. Najprije je na tiskovnoj konferenciji na kojoj je trebao objaviti da se kandidira za novog američkog predsjednika, počeo pričati o pobačajima i kako je umalo i on ubio vlastitu kćer North (7) jer je htio da Kim pobaci, a onda je počeo ridati, pa su svi odmah posumnjali da mu se pogoršalo psihičko stanje.

Kim i da ga je ona prevarila s reperom Meek Millom (33). Prijatelji su ga odveli na njegov ranč Cody u Wyomingu i nagovarali da potraži liječničku pomoć jer pati od bipolarnog poremećaja. Kim mu je rekla neka se ne vraća u Los Angeles dok ne donese odluku i dok se ne oporavi. 

Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi
Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi

Američki Page Six piše kako joj je Kanye rekao da u Wyomingu ima potrebnu kreativnu slobodu te da ranč ne namjerava napustiti, a Kardashian je, prenosi magazin People, ionako odlučila da je za nju i djecu zdravije da trenutačno nemaju kontakt s njim pa je jedan od najglamuroznijih svjetskih parova na tankom ledu.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija