Obavijesti

Show

Komentari 112

Kirkova žena (100) klonula na sprovodu, a Michael u suzama

Kirkova žena (100) klonula na sprovodu, a Michael u suzama
10

Sprovod je vodio Rabin David Wolpe (61) koji je s Kirkom bio prijatelj 25 godina. 'U posljednjim danima bio je doma, okružen obitelji, u kući punoj cvijeća, držeći se za ruku s voljenom suprugom', rekao je Wolpe

VIDEO

Od filmske legende Kirka Douglasa oprostili su se u petak shrvana obitelj i prijatelji na groblju Memorijalni park Village Westwood u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52

Privatni sprovod bio je dva dana nakon što je glumac preminuo u svom domu u 104. godini. Na svečanoj ceremoniji bili su njegova supruga Anne (100), sinovi Michael (75), Joel (73) i Peter (64), snaha Catherine Zeta-Jones (50), unuci Cameron (40) i Dylan Michael (19), redatelj Steven Spielberg (73) s obitelji i ostali bliski prijatelji. 

Kirk Douglas funeral in Los Angeles, CA

Kirkova supruga klonula je od tuge dok su ispraćali lijes u koloni, a iza nje su koračali uplakani Michael i Catherine. Tugu su skrivali ispod sunčanih naočala. Anne i Kirk zajedno su proveli 65 godina u braku. 

Kirk Douglas funeral in Los Angeles, CA

Sprovod je vodio Rabin David Wolpe (61) koji je s Kirkom bio prijatelj 25 godina.

- Imao sam privilegiju recitirati mu na hebrejskom kraj njegova kreveta i dati mu posljednju pomast. U posljednjim danima bio je doma, okružen obitelji, u kući punoj cvijeća, držeći se za ruku s voljenom suprugom - rekao je Wolpe. 

Kirk Douglas funeral in Los Angeles, CA

Michael Douglas viđen je jučer prvi put nakon očeve smrti. Glumac i njegova pomajka Anne otišli su u vilu na Beverly Hillsu koja je pripadala Kirku. Shrvani Michael gledao je u tlo dok je hodao prema kući u trapericama i crnoj vesti.

Stigao je malo prije pomajke, koju je medicinsko osoblje zaštitilo plahtom kada je u invalidskim kolicima išla prema vili.

Kirk je preživio dva svjetska rata, Hitlera, atomske bombe...
Kirk je preživio dva svjetska rata, Hitlera, atomske bombe...

Podsjetimo, Kirk je preminuo u svom domu, a vijest o njegovoj smrti objavio je upravo Michael na društvenoj mreži.

- Moja braća i ja s velikom tugom obavještavamo vas da je danas preminuo naš otac Kirk Douglas u dobi od 103 godine. Za svijet on je bio legenda, glumac iz zlatnog doba filma, humanitarac čija je predanost pravdi i ciljevima uzor kojem svi možemo težiti. Ali za mene i moju braću bio  je jednostavno Tata, za moju suprugu Catherine divan svekar, za unučad i praunučad divan djed, a za suprugu Anne divan suprug - napisao je na Instagramu.

Michael Douglas Hollywood Walk of Fame Ceremony - Los Angeles

- Kirk je dobro proživio svoj život, a njegova filmska ostavština će nadahnjivati generacije. Bio je filantrop,  koji je radio i pomagao drugima u nadi da će pridonijeti miru na planetu. Završit ću ovu poruku riječima koje sam mu rekao na posljednjem rođendanu: Tata, jako te volim i ponosan sam što sam tvoj sin - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin