Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Klapa Rišpet nastupa u dvorani Lisinskog: Gošće Rozga i Doris

S njima će otpjevati izuzetno uspješne duete, 'Jedina jubav mog života' i 'Prsti zapleteni', koji će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene

Foto: PROMO
0 komentara

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, imat će svoj prvi veliki zagrebački koncert, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02.2019. godine. Ova vijest će razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme, te će koncert sigurno osvojiti srca zagrebačke publike.

'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika, spremaju emotivan koncert, uz gostujuće glazbene zvijezde će napraviti noć za pamćenje. Pjesme kao što su 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu', samo su neke od skladbi, uz koje su se mnogi zaljubili.

Foto: Marko Ercegović

- Presretan sam zbog prvog velikog koncerta moje klape Rišpet u Zagrebu! Već dugo želimo održati ovaj koncert i počašćeni smo što ćemo nastupati u "hramu kulture", predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Jedva čekamo ovu predivnu noć - poručio je uoči koncerta osnivač klape, splitski skladatelj Pero Kozomara

Jure Ravlić ODLUČNI Klapa Rišpet: 'Cijenimo žene, ali ih u našoj klapi neće vidjeti'

Klapa Rišpet poznata je i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač (77) s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama 'Sunce mi od tebe dolazi'. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više.

Foto: Marko Ercegović

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet pridružiti će se i Doris Dragović i Jelena Rozga. S njima će otpjevati izuzetno uspješne duete, 'Jedina jubav mog života' i 'Prsti zapleteni', koji će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene. Pjesme 'Mislim samo na te', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Prsti zapleteni' i 'Fališ mi', zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom 'Ćaća'. Nagradu Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu 'Reći ćeš mi fala' dobili su 2017., a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom 'Šta mi ljube oćeš kazat'. Njihov album 'Reći ćeš mi fala', u izdanju Hit Recordsa, jedno je od najprodavanijih klapskih izdanja.

Foto: Marko Ercegović

Zbog svega navedenoga, započnite 2019. godinu uz najljepše klapske pjesme, te osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu za klapski koncert godine, klapa Rišpet u Lisinskom, 26.02.2019.. Ulaznice po cijenama od 100, 130, 160 i 190 kuna, moguće je kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr

Tema: Muzika

Message