Show

Komentari 1

Klapa Rišpet predstavlja novu pjesmu 'Ja samo za te živin'

Klapa Rišpet predstavlja novu pjesmu 'Ja samo za te živin'

Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro

Klapa Rišpet nakon što je u veljači ove godine napunila dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom 'Ja samo za te živin'.

Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'Ja samo za te živin', pjesma je koja priča o ljubavi kako i sami stihovi kažu: "Ja samo za te živin, ja samo za te dišem, kada tebe sretnu vidin ne triban ja ništa više"...ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet. Mi jednostavno ne znamo i ne možemo drugačije. Od nas se to i očekuje. Obraćamo se ponovno našim divnim ženama koje su bile na oba rasprodana Rišpetova koncerta u Lisinskom. Pronaći će se u ovoj pjesmi, siguran sam - izjavio je Pero Kozomara.

U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.

TUŽNA PRIČA TINEJDŽERICE IZ HRVATSKE: Sa 18 godina imala je moždani udar, a godinu dana kasnije još jedan teži

Najčitaniji članci