Obavijesti

Show

Komentari 22

Klara opet 'jaše': Maherica sam u zavođenju, naučit ću djevojke

Klara opet 'jaše': Maherica sam u zavođenju, naučit ću djevojke
14

ISKUSNA KLARA Nema sreće u ljubavi, sad lovi novog ‘Savršenog’. Natjecateljicama želi prenijeti znanje iz prethodnih showova. Sudjelovala je u prvoj sezoni 'Gospodina Savršenog' te u showu 'Adam traži Evu'

VIDEO

Može me osvojiti pametan, lijep, zgodan i markantan muškarac koji ima poseban osmijeh, hvalila nam se Klara Perko (33). Hrvatica s njemačkom adresom, prošle godine htjela je osvojiti Gorana Jureneca (39), u showu 'Gospodin Savršeni' i skrasiti se.

No to joj nije pošlo za rukom, pa je sreću i ljubav odlučila potražiti u drugoj sezoni showa kako bi zavela novog 'Savršenog', Miju Matića (27). Za borbu među djevojkama, kako kaže, je spremna, a koliko je vatrena u lovu na pravog muškarca svojim potezima već je dokazala.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S GORANOM JURENECOM:

Pokretanje videa...

03:04

- Jako sam uzbuđena i sretna zbog toga što sam dio showa, a pogotovo zato što znam da me publika baš voli. U prošloj sezoni puno sam toga naučila, a dio znanja ću zasigurno prenijeti curama - pohvalila nam se Klara koja je maherica u zavođenju.

Ulaskom u kuću gdje borave ostale kandidatkinje, kako kaže, iznenadila je djevojke, a otkrila nam je kako joj se sviđa Mijo.

Pao prvi poljubac, cure plakale: Tu prestaje moja borba za Miju
Pao prvi poljubac, cure plakale: Tu prestaje moja borba za Miju

- Baš je dobar i bit će tu svašta - najavila je Perko koja će večeras u vilu ušetati i poremetiti, ali i 'zakuhati' planove ostalim djevojkama.

Klara je bila uzbuđena i kad je ulazila u prvu sezonu te htjela osvojiti Gorana. U showu je sve redom nasmijavala, stekla prijateljstva, pogotovo s Anezi (31), ali je i zaplakala.

Ipak najveća želja joj je naći partnera koji će stajati uz nju u dobru i zlu. Objašnjava da idealnog muškarca zamišlja kao osobu koja nije škrta ni hvalisava.

- Ipak, oprostila bih nevjeru, ali samo u slučaju da partnera stvarno voli i da sam dugo s njim u vezi - otkrila je Perko. Na društvenim mrežama ima puno fotografija u provokativnim izdanjima, no kaže da je inače povučena i mirna.

'U školi sam bila žrtva nasilja pa sam osjetljiva na nepravdu'
'U školi sam bila žrtva nasilja pa sam osjetljiva na nepravdu'

- Iskrena sam i lojalna, ali nikako se ne volim svađati - kaže. U prvoj sezoni brinulo ju je to što ju Goran nije pozvao na spoj te je zaključila da je to zbog prošlosti i sudjelovanja u showu 'Adam traži Evu' u kojem se u potpunosti ogolila.

- Bila je to reakcija iz afekta i bez mozga. Htjela sam isprobati nešto drugo. Četiri milijuna ljudi me stavilo u ladicu i ružno pričalo o meni - iskreno je rekla Klara koja je najprije zahvalna obitelji jer su joj oprostili zbog nepromišljenog poteza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MIJOM MATIĆEM:

Pokretanje videa...

01:29

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin