Show

Komentari 5

'Klasična' Madonna najnovijim videom opčinila pratitelje: 'To je taj 'look', ti si kraljica svijeta...'

'Klasična' Madonna najnovijim videom opčinila pratitelje: 'To je taj 'look', ti si kraljica svijeta...'

Pjevačica je na Instagramu objavila melankolični video, a u kožnim rukavicama, sa svilenom maramom koja joj prekriva kosu i sunčanim naočalama djeluje poput diva iz 50-ih

Poznata uzrečica 'seks prodaje' možda ipak nema toliko uporište u stvarnosti kao što su mnogi skloni vjerovati. Naime, Madonna (62) je nedavno objavila video u kojem je pokrivena od glave do pete, a njezini obožavatelji oduševljeni su tim njezinim modnim 'iskorakom'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pop kraljica, čuvena po svojim hrabrim modnim kombinacijama koje gotovo ništa ne ostavljaju mašti, odlučila je promijeniti ploču.  U kožnim rukavicama, sa svilenom maramom koja joj prekriva kosu i sunčanim naočalama djeluje poput diva iz 50-ih.

- Nostalgična sam za vremenom kad nismo morali živjeti u strahu - napisala je kratko uz video koji je u samo jednom danu lajkalo gotovo pola milijuna pratitelja. 

U nešto manje od tri tisuće komentara koji su nikli ispod objave, pratitelji pozdravljaju njezinu 'smjernu' kombinaciju. 

- 'Ti si kraljica svijeta', 'Volimo te, ženo sa stilom', 'Divan mi je ovaj klasični look', 'Podsjećaš na Gloriju Swanson' - pisali su joj.