Obavijesti

Show

Komentari 118

Knöll je poklonila kamp kućicu: Jako su me dirnule njihove suze

Knöll je poklonila kamp kućicu: Jako su me dirnule njihove suze

Dečko, ja i njegov brat smo odlučili kupiti kamp kućicu i odvesti u Petrinju obitelji koja ne želi napustiti svoj dom koji je srušen. Ukoliko prodajete ili želite pokloniti svoju kamp kućicu, javite mi se, napisala je

Ivana Knöll (28), velika navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, usrećila je jednu obitelj u Petrinji. Ona, njezin dečko i njegov brat dostavili su im kamp kućicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Petrinja iz zraka

Pokretanje videa ...

- Ovo su Sanela, Martina, Đurđica i Valentina, izgubili su dom kao i mnogi drugi u strašnom potresu koji se dogodio jučer. Nikad me ništa nije dirnulo kao njihovo veselje i suze za kamp kućicu koju smo im poklonili da im bude privremeni dom jer ne mogu napustiti mjesto zbog stoke o kojoj moraju brinuti - napisala je Ivana pa nastavila:  

- Srce mi se slama za svim poginulim, siromašnim i onim koji su bez svog doma. Nažalost pojavili su se mnogi lažni računi za donaciju, pa je najbolje da odete direktno kao što smo mi i ustupite pomoć da znate da je došlo u prave ruke. Bože pomozi nam svima u ovoj teškoj godini. 

Nastojala je potaknuti i druge koji žele pomoći, a ne znaju kako. 

Dinina objava dirnula mnoge: 'Najsiromašniji su mi govorili da im ne treba ništa, svi su divni'
Dinina objava dirnula mnoge: 'Najsiromašniji su mi govorili da im ne treba ništa, svi su divni'

- Ukoliko ne znate kako pomoći, a želite, evo vam ideja. Dečko, ja i njegov brat smo odlučili kupiti kamp kućicu i odvesti u Petrinju obitelji koja ne želi napustiti svoj dom koji je srušen. Tako smo našli obitelj koja zbog svoje stoke ne želi nigdje otići pa ćemo im dovesti kamp kućicu pred dom. Ukoliko prodajete ili želite pokloniti svoju kamp kućicu, javite mi se - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Napušteni psi i mačke traže vlasnike u Majskim Poljanama

Mnogo poznatih Hrvata ovih dana na društvenim mrežama dijele informacije o tome što treba donijeti/poslati unesrećenima i ponosni su što su se građani udružili i pomažu jedni drugima.