Obavijesti

Show

Komentari 23

Ivana Knoll iskreno: 'Nisam ja imala lak život, ali otkrit ću vam dvije stvari koje sam naučila...'

Ivana Knoll iskreno: 'Nisam ja imala lak život, ali otkrit ću vam dvije stvari koje sam naučila...'
8

Na Instagramu su joj pratitelji pisali kako ima 'savršen život', a nju je to motiviralo da im poruči kako je bitno 'voljeti sebe' i kako 'materijalnim stvarima ne treba davati toliku važnost'

VIDEO

Ivana Knoll na društvenim se mrežama osvrnula na poruke koje često dobiva pa je odlučila podijeliti intimnu ispovijest iz svog života.

Pratitelji joj stalno pišu kako joj je život 'savršen', a Knoll je na svom 17 sati dugom letu uhvatila vremena da im odgovori.

- Tužno je čitati toliko tužnih priča, toliko nesreće, pitate me kako je moj život tako savršen, kako sam ja uvijek tako sretna bla bla. Nisam imala lak život, ali nisam si nikada dopustila da ne budem sretna zbog toga. Podijelit ću s vama dvije najvažnije stvari koje sam naučila -  počela je vatrena navijačica malo dužu objavu na Instagram Storyju.

Ivana Knoll u Dubaiju, javila se iz kade: 'Vrijeme je odmora'
Ivana Knoll u Dubaiju, javila se iz kade: 'Vrijeme je odmora'

- Sve traume i problemi počinju u djetinjstvu. Naše unutarnje dijete nikad ne zacijeli ako ga ne slušamo i ne činimo nešto u vezi toga - poručila je Ivana i nadovezala se na poznate face koje je upoznala.

- Dopustite mi da vam kažem, upoznala sam toliko ljudi u svom životu, upoznala sam Hollywood, upoznala sam najbogatije ljude i dalje vidim nesretnu unutarnju djecu u njima. Sav novac ovog svijeta, nema osobe na ovoj planeti koju može učiniti sretnom ako ne radite na tome da sebe i svoje unutarnje dijete usrećite. Možete pretražiti na Googleu puno o tome i shvatiti da vaše unutarnje dijete pati. Kad to shvatite, onda je važno da sebe postavite u poziciju - napisala je dalje.

Opisala je Ivana tako kako naš planet u sustavu ima poziciju koja je jako važna te ako se pomakne, dogodit će se ogromna katastrofa. 'Isto se događa s nama kada promijenimo svoju poziciju', pojasnila je.

Knoll o iskustvu u Dubaiju: 'Što god nosim njima je neprikladno. Žena je paničarila i tjerala me'
Knoll o iskustvu  u Dubaiju: 'Što god nosim njima je neprikladno. Žena je paničarila i tjerala me'

- Primjer, vaši roditelji nisu najbolji i učite ih, brinete se za njih na način kako roditelji brinu za dijete i onda nesvjesno počinjete biti roditelj svojim roditeljima umjesto da ste njihovo dijete i izgubite ulogu djeteta.Ako imate braću i sestre, dok vaši roditelji ne mogu brinuti kako vi mislite da bi trebali, počet ćete odgajati svoju braću i sestre kako mislite da bi roditelji trebali i gubite svoju ulogu brata ili sestre jer ste im sada roditelj - napisala je.

- Kad netko od vas izgubi svog oca (ili majku) vi nesvjesno počinjete mijenjati supruga svojoj majci da je učinite sretnom, da dobijete pažnju od nje, postajete njezin partner i mjesto za partnera u vašem životu postaje zauzeto. Onda počinjete tražiti oca u svom partneru jer vam je nedostajala ta uloga u životu, ponašate se kao očajno dijete jer očajno trebate oca, ali partner nije tu da bude vaš otac, ta osoba traži partnera u vama, ali vaša uloga partnera već je dana vašoj majci - poručila je Knoll i dodala još mudrih riječi o ulogama u životu.

- I tu postoji toliko situacija kada izgubimo ulogu djeteta, brata ili sestre, partnera... Pokušavamo naći komadiće koji nedostaju, ali ništa ne nedostaje, samo morate sebe postaviti u prirodnu poziciju gdje ste dijete svojih roditelja, partner svome partneru, brat ili sestra svojoj braći i sestrama. Kada sebe postavite u pravu poziciju i pronađete ljubav prema sebi i samopoštovanje, najvažniji put u vašem životu je ova skala: 1. Ja, 2. Hobiji/ono što vas čini sretnima, 3. Veza, 4. Posao, 5. Djeca, 6. Prijatelji i 7. Roditelji. - opisala je Ivana kojoj je jedna kako je priznala 'divna žena' sve objasnila.

Rekla joj je kako je za svakog roditelja najveća sreća da vidi svoje dijete sretno i ako vide svoje dijete koje voli sebe, čini što voli, ima partnera, posao, djecu i prijatelje, roditelj je sretan.

Prozirni korzet i tange za bolju demografsku sliku? Ivana Knoll otkrila kako pomaže Hrvatskoj
Prozirni korzet i tange za bolju demografsku sliku? Ivana Knoll otkrila kako pomaže Hrvatskoj

- Prijatelji: Kada vide da volite sebe, da ste sretni s onim što radite, imate dobru vezu, posao, dobro odgajate djecu, vide da imate sve potrebno da budete dobar prijatelj. Djeca: Način na koji vas trebaju vidjeti i poštovati dok volite sebe, sretni ste, dobri ste s njihovim drugim roditeljem, brinete se za svoj posao. Partner: Voljet će vidjeti da volite sebe, da se poštujete, da imate hobije i da činite stvari koje vas čine sretnima, onda je i on sretan. I najvažnije je biti na prvom mjestu sami sebi - poslala je važnu poruku pratiteljima.

Ivana je svima poručila kako trebaju uživati u divnom životu jer nikada ne znaju koliko im je vremena ostalo.

- Brinete se oko materijalnih stvari? U 2123. godini nitko od nas neće biti živ, u našim kućama za koje smo toliko teško radili živjet će stranci, naši skupi automobili za koje smo radili danonoćno završit će u smeću. J***na Birkin torbica oko koje si se brinula uopće više ne postoji. Ništa ne vrijedi. Uživajte i cijenite ovaj život! Knoll vas voli - zaključila je Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO ZNATI DA SE SVIĐATE OSOBI PORED SEBE?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile
Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.