Obavijesti

Show

Komentari 82

Knöll: 'Puno sam izbirljivija od Nives kada je riječ o fotkanju'

Knöll: 'Puno sam izbirljivija od Nives kada je riječ o fotkanju'
5

Mnogi pratitelji pitali su se kome je pripala čast stajati iza objektiva dok Nives i Ivana polugole poziraju, a Hercegovka je otkrila kako je riječ o njezinu dečku

Kad je riječ o fotografiji, ja sam komplicirana, a Nives Celzijus (37) jednostavna, rekla je Ivana Knoll (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih “zatrpali” pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a najpoznatija hrvatska navijačica otkrila nam je tajnu “uspješne fotografije”.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM KNOLL:

Pokretanje videa ...

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knoll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

Mnogi pratitelji pitali su se kome je pripala čast stajati iza objektiva dok Nives i Ivana polugole poziraju, a Hercegovka je otkrila kako je riječ o njezinu dečku. Uz idealne uvjete dodala je i kako se fotka desetak puta prije nego što fotografija ugleda svjetlo dana na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S NIVES CELZIJUS:

Pokretanje videa ...

- Najteži dio je odabrati onu jednu koju ću podijeliti s pratiteljima - rekla je Ivana i dodala očekivala dobre reakcije svojih pratitelja nakon što je objavila fotografiju s Nives.

- Upoznale smo se na jednom snimanju prije godinu dana. Odmah smo kliknule i od tada se svakodnevno družimo - dodala je Knoll.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?