Show

Komentari 21

Knöll se izvijala u spotu 'Zvezde Granda': Pokazala je obline u bikiniju, snimali u luksuznoj vili

Knöll se izvijala u spotu 'Zvezde Granda': Pokazala je obline u bikiniju, snimali u luksuznoj vili

Ivana je u spotu Valentina Perutine na sebi imala minimalno odjeće. Pozirala je i kupala se u minijaturnom kupaćem kostimu koji je naglasio njezine grudi i stražnjicu... Valentino je, inače, Ivanin prijatelj iz djetinjstva

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll (28) postala je i model u spotovima. Valentino Perutina (24), bivši natjecatelj glazbenog showa 'Zvezde Granda', snimio je spot za pjesmu 'El Fuego', a glavnu ulogu u njemu ima Ivana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ivanom Knöll 

Knöll se time pohvalila na društvenim mrežama.

- Tko je ova teta u spotu, prepoznajete li je? - napisala je Ivana, podijelivši vrele kadrove iz videospota. 

Ivana je na sebi imala minimalno odjeće. Pozirala je i kupala se u minijaturnom kupaćem kostimu koji je naglasio njezine grudi i stražnjicu. Valentino, u čijem spotu glumi, Ivanin je prijatelj iz djetinjstva. 

Spot su snimali u Dubrovniku, a za tekst i glazbu zadužen je bio bosanskohercegovački pjevač Jala Brat (33), koji je sve popularnijih u regiji u posljednjih nekoliko godina. 

Vila u kojoj su snimali spot jedna je od najluksuznijih na tom području. Prima do 12 gostiju, a veličina joj je 700 metara kvadratnih. Iz vile se pruža pogled na more, a ima i privatni bazen. Cijena tijekom godine varira od 11.000 do 30.000 kuna po noćenju, zavisi od godišnjeg doba, piše na Bookingu. 

POGLEDAJTE VIDEO: