Show

Komentari 21

Koja je u pravu, Camilla ili ipak Kateina mama Carole, tko zna?

Koja je u pravu, Camilla ili ipak Kateina mama Carole, tko zna?

NEODLUČNE Žena princa Charlesa tvrdi će Kate roditi krajem tjedna, a vojvotkinjina mama da to neće biti prije 23. srpnja. Carole će biti na porodu ako William ne bude

Britanci su već ludi od iščekivanja kad će im Kate Middleton (31) podariti nasljednika krune. A situaciju samo još više pogoršavaju proturječne izjave koje dolaze iz obitelji.

Camilla (65), vojvotkinja od Cornwalla, otkrila je tijekom posjeta dječjoj bolnici u Cornwallu da će vojvotkinja Kate Middleton i princ William (31) dobiti bebu najkasnije do kraja ovoga tjedna.

- Gorim od nestrpljenja da to malo čudo primim u ruke i ne mogu dočekati nedjelju - rekla je supruga princa Charlesa (64).

Kontradiktorno tome, Kateina mama, bivša stjuardesa Carole (58), otkrila je da će joj unučica ili unuk biti rođeni u horoskopskom znaku Lava. Što znači da neće stići prije 23. srpnja. Inače, Carole i sestra Pippa (29) prisustvovat će porodu ako William bude spriječen zbog dužnosti.

Vojvotkinja će roditi u St. Mary bolnici u Londonu, u kojoj je i pokojna princeza Diana rodila Williama. Ispred klinike već danima kampiraju fotoreporteri i fanovi. A kladioničari naveliko primaju oklade o spolu, imenu, pa čak i boji kose budućeg monarha.

Najčitaniji članci