Obavijesti

Show

Komentari 284

Koja poznata dama zaslužuje titulu hrvatske bikini kraljice?

Koja poznata dama zaslužuje titulu hrvatske bikini kraljice?
1

Poznate ljepotice na društvenim mrežama svakodnevno 'časte' svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama. Pokazale su jesu li 'in' jednodijelni kostim ili bikini te kako na plažu otići u toplesu

VIDEO

Ljeto je idealno doba za pokazivanjem svojih aduta u minijaturnim kupaćim kostimima, a to itekako znaju iskoristiti naše poznate dame koje se na društvenim mrežama često hvale izborom kupaćeg kostima u kojem će savršeno istaknuti svoju liniju.

Splićanka Lidija Bačić (30) ljeto provodi radno. Odrađuje koncerte obale, no ipak je našla vremena za uživanje. Nakon što je u spotu prošetala limeni bikini, za plažu je ipak odabrala manje upadljivi kupaći kostim.

 

Postoji obala di more je čisto.. daleka obala

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

Toliko je vruće da bih najradije obukla samo kosu, požalila se Žanamari Perčić (34) i objavila 'fotku' u toplesu. Grudi je prekrila kosom i usput najavila novi singl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi se zahvalila vjernim fanovima i proslavila 90 tisuća pratitelja Nives Celzijus (34) odlučila je najsretnije od njih nagraditi svojim brojem mobitela. Za ostale, objavila je fotografiju svojih bujnih grudi.

Jednodjelni badići hit su ove sezone, a da mogu biti seksi dokazala je Iva Jerković (34). Ljeto provodi u Ninu. Za plažu je odabrala je kupaći s dubokim dekolteom.

 

Hello summer ☀️

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

Da kupaći kostim može poslužiti i za tjelovježbu otkrila je Maja Šuput (36). Na plaži provodi većinu ljeta, a koristi svaku priliku da svoje bikinije pokaže na društvenim mrežama.

 

You don't get the ass you want by sitting on it!!!!

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Bivša loto djevojka odabrala je bijeli bikini i u njemu pozirala na dasci za surfanje. Vanja Halilović (32) ljetuje na Palmižani sa svojim odabranikom Franom Barbierijem (46).

S prijateljicom na Ibizi uživa Lana Jurčević (31). Tamo 'puni baterije' za jesen, a svojim pratiteljima na Instagramu pokazala je kakav kupaći kostim je nabavila za ovo ljeto.

U posljednje vrijeme hvalila se kako se druži s poznatim 'facama', no ovog puta Nikolina Ristović odlučila je sa pratiteljima podijeliti 'fotku' u badiću.

 

Only worry in the world is the tide gonna reach my chair... #beach #france #vacation

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Poduzetnica Snježana Mehun fotografirala je pogled na more, a u kadar joj je 'upala' guza. Iako je nosila jednodijelni badić, muški dio populacije bio je izuzetno zadovoljan ponuđenim.

 

#theview #summer2016 #croatiafulloflife #pikasneks #pokemongo #kimkardashian

A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Preplanuli ten u minijaturnom badiću pokazala je Ecija Ivušić (29). Čini se kako voditeljica ovog ljeta ima 'pravi' odmor jer neprestano objavljuje fotografije s kupanja.

Zaljubljena u ljeto, napisala je Mirta Šurjak (34) te obradovala brojne obožavatelje fotografijom na kojoj je u prvom planu njen bujni dekolte.

 

In love with summer...🌞🌞🌞

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

I ove godine Maja Lena Lopatny (25) pokazala je kupaći kostim te time obradovala pratitelje na društvenim mrežama. S misterioznim dečkom odmara se u Lumbardi, a često objavljuju fotografije s plaže.

 
Tko je naša celebrity bikini kraljica?
Lidija Bačić
Žanamari Perčić
Nives Celzijus
Iva Jerković
Maja Šuput
Vanja Halilović
Lana Jurčević
Nikolina Ristović
Snježana Mehun
Ecija Ivušić
Sage Quotes
 
 
 
 
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije