Obavijesti

Show

Komentari 133

Koja vam je više seksi? Vanja i Nina Mamić zajedno u reklami

Koja vam je više seksi? Vanja i Nina Mamić zajedno u reklami
6

'TRAPERICE ZA SVE GENERACIJE' Bivša supruga i kći Zorana Mamića zaštitna su lica jeans kolekcije modnog brenda Krie Design koji potpisuje Kristina Burja

VIDEO

Modna dizajnerica Kristina Burja kolekciju modela s potpisom Krie Designa obogatila je jeans kolekcijom koja sadrži nekoliko modela traperica koje pristaju svim ženama bez obzira na godine. Zato je slogan kampanje 'Traperice za sve generacije', a na fotografijama snimljenima u Hypo Expo kongresnom centru pozirale su majka i kći –  Vanja Mamić (41) i njezina kći Nina (19). 

- Ovo je prvo snimanje kojem sam se iskreno veselila. Gledajući Ninu bila sam jako ponosna, prvi put sam vidjela svoju djevojčicu našminkanu u ulozi modela. Moja Nina postala je predivna mlada žena - rekla nam je Vanja koja je blistala kao i uvijek.    

Vanja i Nina Mamić idealan su izbor za zaštitna lica modnog brenda Krie Design, čije odjevne komade i inače vole nositi. Fotograf Goran Matijašec na najbolji je način realizirao Kristininu ideju te atraktivnim fotografijama pokazao kako majka u svojoj kćeri vidi sebe dok je bila mlada te kako kći u svojoj majci vidi ono što bi s vremenom željela postati. 

- Bio je izazov raditi na ovoj kampanji i prenijeti stvarne emocije koje su se osjećale na setu. Ovdje nije bilo potrebno kreirati zamišljeni odnos među modelima koji je jako bitan za uspjeh fotografije. Jasno je da je riječ o bezuvjetnoj ljubavi, poštovanju i privrženosti mame i kćeri što se može osjetiti promatrajući ih kroz objektiv - izjavio je Goran.

- Dugo sam istraživala krojeve hlača i bezbroj puta mi je potvrđeno da pristaju mnogima. Vanja i Nina su toliko slične i istodobno toliko različite, a moj dizajn na objema funkcionira odlično - izjavila je Kristina Burja. 

Dizajnerska ideja koja stoji iza kolekcije jest idealan kroj koji skriva nedostatke te ističe prednosti i pristaje svim ženama bez obzira na godine, građu, kilažu... Kampanja je realizirana s timom koji zajedno s Kristinom Burjom stoji iza novog koncepta RE:DESIGN koji ženama nudi potpuni styling, odnosno idealnu odjevnu kombinaciju, šminku i frizuru. Riječ je o vizažistici Eli Milković te studiju za oblikovanje i njegu kose GT Beauty. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu