Show

Komentari 0

Kolege se opraštaju od glumca Reddicka: 'Bio je oličenje klase'

Kolege se opraštaju od glumca Reddicka: 'Bio je oličenje klase'

Keanu Reeves, Chad Stahelski i Wendell Pierce posvetili su dirljive objave povodom smrti njihovog prijatelja Lancea Reddicka

Glumac Keanu Reeves (58) i redatelj John Wick filmova, Chad Stahelski (54), odali su počast glumcu Lanceu Reddicku koji je iznenada preminuo u petak u 60. godini života.

-  Duboko smo ožalošćeni i slomljeni zbog gubitka našeg voljenog prijatelja i kolege Lancea Reddicka - rekli su Keanu i Chad u izjavi za Variety.

Screening of "John Wick: Chapter 4" in New York City

Reddickov kolega iz serije The Wire, Wendell Pierce (59) također se oprostio od Lancea te je objavio na Twitter profilu poruku posvećenu njemu.

22nd British Independent Film Awards

- Čovjek velike snage i milosti. Talentiran glazbenik, kao i glumac. Oličenje klase. - napisao je Pierce.

- Bio je vrhunski profesionalac i bilo je zadovoljstvo raditi s njim. Naša ljubav i molitve su s njegovom suprugom Stephanie, njegovom djecom, obitelji i prijateljima. Film posvećujemo u sjećanju na njega. Jako će nam nedostajati - dodali su.


Podsjetimo, Lance je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak filma 'John Wick' u kojem je igrao ulogu Charona. Također, trebao je i idući tjedan gostovati u emisiji Kelly Clarkson. Policija za TMZ navela je kako su ga pronašli u petak u njegovoj kući. Uzrok smrti još nije otkriven. 

Najčitaniji članci