Obavijesti

Show

Komentari 7

Kolege tuguju za 'Sopranom': Bio je nježni div velikog srca...

Kolege tuguju za 'Sopranom': Bio je nježni div velikog srca...
8

Iznenadna smrt glumca Jamesa Gandolfinija potresla je njegove kolege koji su svoju tugu zbog njegova odlaska u 51. godini života iskazali na društvenim mrežama

VIDEO

Smrt glumca Jamesa Gandolfinija, najpoznatijeg po ulozi mafijaškog šefa Tonyja Soprana iz HBO-ove serije 'Obitelj Soprano', potresla je njegove brojne kolege koji na društvenim mrežama nisu krili tugu zbog njegova iznenadnog odlaska u 51. godini života. 

Nesretnog glumca na podu kupaonice hotelske sobe pronašao je sin Michael (13), a od srčanog udara preminuo je 20 minuta nakon dolaska u bolnicu. Gandolfini je sa suprugom Deborah, devetomjesečnom kćerkicom Lilianom i sinom Michaelom iz prvog braka bio na odmoru u Italiji prije planiranog odlaska na Taormina filmski festival na Siciliji.

Brad Pitt (49), koji je s njim glumio u tri filma, 'True Romance' iz 1993. godine, 'The Mexican' iz 2001. i nedavnog 'Killing Them Softly', napisao je da je obožavao glumca koji je imao veliko srce i bio istinski duhovit čovjek.

Oskarovka Susan Sarandon i on zajedno su glumili u filmu 'Romance&Cigarettes' iz 2005. godine.

- Tako je tužno što smo izgubili Jamesa Gandolfinija. Bio je jedan od najslađih, najzabavnijih, najdarežljivijih glumaca s kojima sam ikad radila. Moje molitve su uz njegovu obitelj - napisala je.

Rose McGowan je poručila da joj je srce slomljeno zbog tužne vijesti i objavila fotografiju na kojoj poziraju zajedno. 

- Bio je nježni div i veliki čovjek. Obožavam ovu fotografiju, voljela sam ga - napisala je.

Steve Carell i Olivia Wilde glumili su s njim u komediji 'The Incredible Burt Wonderstone'. 

- James Gandolfiniji je bio smiješan, predivan čovjek. Sretna sam što sam mogla raditi s njim. Šaljem svu svoju ljubav njegovoj obitelji. Kako tužan dan - napisala je Olivia dok je Carell napisao: 'Nevjerojatno tužne vijesti o Gandolfiniju, bio je tako dobar čovjek'.

Bette Midler, koja je s njim glumila u filmu 'Get Shorty' iz 1995. godine, napisala je da ne može vjerovati da je glumac preminuo.

- Sjajni James Gandolfini preminuo je danas u dobi od samo 51 godinu. Ne mogu vjerovati - napisala je.

Iako je trenutačno na rehabilitaciji u luksuznom Cliffside centru na Malibuu, na Twitteru Lindsay Lohan je osvanulo: 'James Gandolfini je bio drag prijatelj i veliki čovjek. Moje srce je uz njegovu obitelj. Nedostajat će nam puno'.

Ewan McGregor je poručio kako je svijet ostao bez jednog velikog glumca.

- Isuse, svijet je upravo ostao bez jednog velikog glumca. James Gandolfini je preminuo. Moje misli su uz njegovu obitelj. Takav talent. Jako sam tužan - napisao je.

Njegov kolega Robin Williams napisao je da je Gandolfini bio nevjerojatan glumac.

- Moje misli i molitve idu obitelji Jamesa Gandolfinija. Bio je nevjerojatan glumac. Počivao u miru, gospodine Gandolfini - napisao je Williams.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja