Show

Komentari 69

Kolinda odglumila sebe u Dar Maru: 'Linda, zovi me Kolinda'

Kolinda odglumila sebe u Dar Maru: 'Linda, zovi me Kolinda'

Serija 'Dar Mar' počela je s emitiranjem 5. listopada ove godine. Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo, a vrijeme radnje je 2019. godina, kada je Kolinda još bila predsjednica

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (52) postala je glumica na jedan dan. Dobila je glumački angažman u seriji Nove TV 'Dar Mar' - glumila je samu sebe. Epizoda u kojoj se pojavljuje Kolinda prikazana je večeras. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kolinda operirala kralježnicu

- Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni. Ja sam uživala u svemu tome, bilo je to prije svega za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila - rekla je bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV

POGLEDAJTE VIDEO

Vrijeme radnje je 2019. godina, a u seriji Kolinda ima veliku obožavateljicu Lindu Grob, koju tumači djevojčica Mia Mikulec (10). Kolinda joj je, dakle, uzor, i djevojčica na zidu u svojoj sobi ima njen veliki plakat. Kroz cijelu seriju predsjednici šalje pisma i sanja o tome da je upozna. Naposljetku je presretna kada čuje da upravo Kolinda Grabar Kitarović dolazi u Dizmovo. Djevojčici je donijela poklon - stipendiju za školovanje u Americi, a onda su 'okinule' i selfie. 

Direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman opisala je kako je došlo do suradnje s bivšom predsjednicom. 

- Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji 'Dar Mar'. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti - govori Sanja Tucman. Na setu su bili oduševljeni Kolindinom karizmom i istaknuli su da se super snašla iako nema glumačko iskustvo.

Serija 'Dar Mar' počela je s emitiranjem 5. listopada ove godine. Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske postaje u zemlji te njezinih kolega policajaca Branka, Željka i umirovljenog kolege Mile. 

Dizmovo je mjesto u kojem nema kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život; plaća ide, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju ugasiti njihovu postaju zbog nedostatka posla, a njih poslati u prekomandu. Njima to nije po volji jer svatko je na neki način vezan za mjestašce.

Božena, koju glumi Ksenija Pajić, ima tajnu iz prošlosti zbog koje joj ne pada napamet seliti, Branko kojeg tumači Fabijan Pavao Medvešek ima zaručnicu u mjestu i tik je pred dobivanjem stana kojeg je dugo čekao, a Željko, kojeg glumi Roko Sikavica, fatalno se zaljubio...

Najčitaniji članci