Obavijesti

Show

Komentari 69

Kolinda odglumila sebe u Dar Maru: 'Linda, zovi me Kolinda'

Kolinda odglumila sebe u Dar Maru: 'Linda, zovi me Kolinda'
9

Serija 'Dar Mar' počela je s emitiranjem 5. listopada ove godine. Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo, a vrijeme radnje je 2019. godina, kada je Kolinda još bila predsjednica

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (52) postala je glumica na jedan dan. Dobila je glumački angažman u seriji Nove TV 'Dar Mar' - glumila je samu sebe. Epizoda u kojoj se pojavljuje Kolinda prikazana je večeras. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kolinda operirala kralježnicu

Pokretanje videa ...

- Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni. Ja sam uživala u svemu tome, bilo je to prije svega za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila - rekla je bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV

POGLEDAJTE VIDEO

Vrijeme radnje je 2019. godina, a u seriji Kolinda ima veliku obožavateljicu Lindu Grob, koju tumači djevojčica Mia Mikulec (10). Kolinda joj je, dakle, uzor, i djevojčica na zidu u svojoj sobi ima njen veliki plakat. Kroz cijelu seriju predsjednici šalje pisma i sanja o tome da je upozna. Naposljetku je presretna kada čuje da upravo Kolinda Grabar Kitarović dolazi u Dizmovo. Djevojčici je donijela poklon - stipendiju za školovanje u Americi, a onda su 'okinule' i selfie. 

Direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman opisala je kako je došlo do suradnje s bivšom predsjednicom. 

- Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji 'Dar Mar'. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti - govori Sanja Tucman. Na setu su bili oduševljeni Kolindinom karizmom i istaknuli su da se super snašla iako nema glumačko iskustvo.

Serija 'Dar Mar' počela je s emitiranjem 5. listopada ove godine. Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske postaje u zemlji te njezinih kolega policajaca Branka, Željka i umirovljenog kolege Mile. 

Dizmovo je mjesto u kojem nema kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život; plaća ide, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju ugasiti njihovu postaju zbog nedostatka posla, a njih poslati u prekomandu. Njima to nije po volji jer svatko je na neki način vezan za mjestašce.

Procurile fotke sa seta: Kolinda predsjednicu glumila kao profić
Procurile fotke sa seta: Kolinda predsjednicu glumila kao profić

Božena, koju glumi Ksenija Pajić, ima tajnu iz prošlosti zbog koje joj ne pada napamet seliti, Branko kojeg tumači Fabijan Pavao Medvešek ima zaručnicu u mjestu i tik je pred dobivanjem stana kojeg je dugo čekao, a Željko, kojeg glumi Roko Sikavica, fatalno se zaljubio...