Show

Komentari 6

Kombinacija diska i teretane oduševila brojne poznate face

Kombinacija diska i teretane oduševila brojne poznate face

Koncept je zamišljen kao gym s disco glazbom i prilagođenom rasvjetom koji je vodio Baby Dooks na oduševljenje brojnih poznatih faca poput Nevena Ciganović i Mile Elegović

Prvi u nizu Disco Gym Polleo Sport partyja bio je sinoć u preuređenoj teretani hotela Sheraton vlasnika Zorana Sedlara bivšeg nogometaša kojeg su došli podržati brojni poznati, među kojima su bili Goran Vlaović i Alen Peternac.

Goran, koji i nakon završetka karijere ne odustaje od aktivnih treninga i dalje je u fantastičnoj kondiciji, a to je pokazao i sinoć kad je  bez obzira na ležernu atmosferu odradio trening od puna dva sata. 

Koncept je zamišljen kao gym s disco glazbom i prilagođenom rasvjetom koji je vodio Baby Dooks na oduševljenje brojnih poznatih faca poput Nevena Ciganovića, Mile Elegović, Ronalda Brausa, top modela i hrvatske Melanije Trump Marine Mirt te boksača Stipe Drviša

Disco Gym Polleo Sport je novitet u konceptu teretana. Cilj ovog eventa je da postane tradicija tako doprinoseći društvenom životu klijenata.

Najčitaniji članci