Obavijesti

Show

Komentari 0

Komentatori kraljevske obitelji: 'Vijesti da princeza Kate ima rak trebala bi zaustaviti nagađanja'

Komentatori kraljevske obitelji: 'Vijesti da princeza Kate ima rak trebala bi zaustaviti nagađanja'
6

Mislim da je jednostavno odlučila o ovome progovoriti izravno, da prestanu nagađanja o tomu kako joj je, rekla je Erin Hill, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i urednica američkog časopisa People

VIDEO

Objava Kate Middleton (42), koja je u petak javno otkrila da se liječi od raka, trebala bi konačno prekinuti sva nagađanja o njezinu zdravlju, smatraju komentatori događanja u kraljevskoj obitelji. Po društvenim mrežama, novinama, čak i u nekim američkim talk showovima kružile su glasine i tračevi o njezinu zdravstvenom stanju još otkako je Kate podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju, kada je morala pauzirati sa svojim kraljevskim angažmanom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Nadamo se da će se nagađanja prekinuti'

Kraljevska biografkinja Claudia Joseph u intervjuu Reutersu je rekla kako se "nada da će se sada nagađanja prekinuti".

- Nadamo se da će nagađanja prestati, ali u stvarnosti su društveni mediji i ljudi često nevjerojatno virtualno aktivni i neprestano trolaju ljude... nagađaju i iznose apsolutne besmislice - rekla je.

Princ Harry i Meghan saznali su putem medija o dijagnozi Kate: Nije poznato putuju li u London
Princ Harry i Meghan saznali su putem medija o dijagnozi Kate: Nije poznato putuju li u London

Premda je iz Kateina ureda u Kensingtonskoj palači objavljeno da se princezin povratak uobičajenim kraljevskim aktivnostima ne očekuje prije Uskrsa, koji pada 31. ožujka, njezina odsutnost nije prekinula nagađanja koja su se proširila i dospjela na naslovnice diljem svijeta. Govorkanja i nagađanja osobito su se intenzivirala nakon što je njezin suprug, prijestolonasljednik princ William, nenadano izostao s mise zadušnice održane u Windsoru za njegova kuma, pokojnoga grčkog kralja Konstantina II., zbog, kako je objavljeno "osobnih razloga".

Princess of Wales surgery

Kensingtonska palača u subotu je potvrdila da je Williamov izostanak s mise uslijedio nakon što su doznali Kateinu dijagnozu.

Vrhunac glasina nakon objave fotografije

Glasine su dosegnule vrhunac nakon što se Kate, ranije ovaj mjesec ispričala pošto je njezin ured objavio njezinu retuširanu fotografiju s djecom u povodu Majčina dana. Čak ni videosnimka s Williamom u obližnjoj trgovini zdrave hrane prošli vikend nije uspjela ušutkati zagovornike teorija zavjere niti zahtjeve pojedinaca da kraljevska obitelj objavi informacije o princezinu stanju.

- Princeza je željela informaciju s javnošću podijeliti u trenutku koji su ona i princ smatrali prikladnim i ispravnim za njih kao obitelj - izvijestila je Kensingtonska palača.

storyeditor/2024-03-20/PXL_REU_101023_104499579.jpg

U video-poruci Kate je objasnila da su ona i William bili odlučni u nakani da zaštite svoju privatnost i da svojoj djeci, princu Georgeu (10), princezi Charlotte (8) i princu Louisu (5) daju dovoljno vremena kako bi shvatili što se događa s njihovom majkom.

- Bilo je to nekoliko nevjerojatno teških mjeseci za cijelu našu obitelj, no na raspolaganju sam imala fantastičan liječnički tim koji se sjajno brine o meni, na čemu sam im jako zahvalna - rekla je princeza.

- Ovo je, naravno bio velik šok, a William i ja činimo sve što možemo da bismo sve ovo procesuirali i riješili u privatnom krugu za dobrobit naše mlade obitelji - dodala je.

Poznato je da William žestoko štiti privatnost svoje obitelji i bio je bijesan kad je jedan francuski časopis 2012. objavio Kateine fotografije u toplesu, snimljene s velike udaljenosti. Kraljevski stručnjaci ocjenjuju da je način na koji je Kate javnosti uputila poruku reakcija na brojna nagađanja i način da ih se prekine.

- Nismo naviknuti na nešto ovakvo i mislim da je ovo izravan odgovor i reakcija na pisanje društvenih medija kako bi se prekinula sva nagađanja - rekla je Erin Hill, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i urednica američkog časopisa People.

Royal Family at St George's Chapel

- Mislim da je jednostavno odlučila o ovome progovoriti izravno, da prestanu nagađanja o tomu kako joj je. Ona sama pred kamerom odlučila je dati vrlo osobnu objavu - dodala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala