Show

Komentari 11

Komičar Vid: 'Želja mi je biti u showu 'Krv nije voda', zato sam se prvo i prijavio u 'Večeru za 5'

Komičar Vid: 'Želja mi je biti u showu 'Krv nije voda', zato sam se prvo i prijavio u 'Večeru za 5'

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' kuhat će natjecatelji iz Pule, a nakon Maje, na redu je Vidmarijo Rašić koji se pokazao kao komunikativan i zabavan na prvoj večeri

Vidmarijo Rašić (34) ugostiti će večeras ovotjednu ekipu u svom domu u Puli. Od njega se očekuje odlična atmosfera te moderna i raznovrsna jela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako ih ne oduševi hranom, Vid se nada da će goste barem dobro nasmijati na večeri, a otkrio je za RTL i pravi razlog prijave u show.

- Cilj u životu mi je da ljudi kažu - on je smiješan lik! Prijavio sam se u 'Večeru' zašto što želim biti u 'Krv nije voda' i mislim da je ovo prvi pravi korak prema ostvarenju mog životnog cilja - otkrio je Vid.

Sinoćnja Majina večera svidjela se mlađim kandidatima, dok su stariji prigovorili da im je hrana previše suha.

Uz to, i mnogi gledatelji komentirali su večeru, a i oni su bili podijeljenog mišljenja.

'Interesantna klopa', 'Nešto drugačije, a super', 'Sve mi se baš dopalo od hrane. Namirnice i priprema. Cura pozitivna, jednostavna.' pisali su neki, ali bilo je i kritičara.

'Tragedija jer je večera nikakva. Mislim stavit peći piletinu u pećnicu i pire za glavno jelo, daj me nemoj...', 'Večera je tragedija, do ovog plesnjaka bi atmosfera bila ravna pogrebnoj da nije bilo onog dečka i doskočica', 'U procesu kuhanja, krema sirove torte je svijetla i "glazura" upada u nju, a servirana torta ima čoko kremu s nekom totalno drugačijom glazurom' - komentirali su gledatelji kojima se večera nije svidjela.

Najčitaniji članci