Show

Komentari 12

Komičarka otkrila: 'Imala sam gore šale od Chrisa Rocka. Ove su mi zabranili da ispričam!'

Komičarka otkrila: 'Imala sam gore šale od Chrisa Rocka. Ove su mi zabranili da ispričam!'

Nije se navodno smjela šaliti s Joeom Roganom i optužbama za seksualno zlostavljanje protiv glumca Jamesa Franca, a jedna tema je bila posebno osjetljiva pa je Amy izbacila i tu šalu

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, komičarka Amy Schumer (40) na pozornici je imala govor u kojem se šalila na račun aktualnih filmova i glumaca. Sada je otkrila da su joj organizatori zabranili neke šale koje su bile i gore nego ona zbog koje je Chris Rock (57) 'pokupio' šamar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam što bih rekla o dodjeli Oscara. Stvarno ne znam što bih rekla. Organizatori su uložili veto i na mojih nekoliko šala - ispričala je Schumer za Vanity Fair.

- Jedna od njih je trebala biti: 'Ne gledaj gore' naziv je filma? Bolje bi bilo 'ne gledaj niz cijev sačmarice Aleca Baldwina' - otkrila je komičarka.

Zabranili su joj da ispriča šale o Joeu Roganu i optužbama za seksualno zlostavljanje protiv glumca Jamesa Franca (43), tvrdi. 

Nakon incidenta na dodjeli Oscara, Schumer se oglasila na svom Instagramu i pohvalila reakciju komičara Chrisa Rocka.

- Još uvijek sam traumatizirana. Volim svog prijatelja Chrisa i mislim da je to podnio kao profesionalac - zaključila je Amy.

Najčitaniji članci