Obavijesti

Show

Komentari 4

Konačno stigao kraj jedne ere: Kako zamijeniti ove glumce?

Konačno stigao kraj jedne ere: Kako zamijeniti ove glumce?
5

Kako je već neko vrijeme svima posve jasno, Hugh Jackman neće više biti Wolverine. No što je s drugim glumcima koji odustaju od X-Mena? Gdje naći zamjenu za njih?

VIDEO

Jedna stvarno bitna era je na svojem kraju s dolaskom filma 'Logan: Wolverine' u kina. Već je poduže vrijeme jasno da je to posljednji put da će Hugh Jackman glumiti slavnog Kanađanina, što je glumac i sam već nekoliko puta potvrdio. Nadu nam ipak daje njegova izjava da bi volio biti u filmu s 'Osvetnicima', no sudeći po odnosu studija Fox (vlasnici franšize 'X-men') i Marvel (vlasnici franšize 'Osvetnici'), teško da će se takvo što ikad dogoditi.

No bitno je i to da je 'Logan' posljednji film u kojem Patrick Stewart glumi ostarjelog profesora Charlesa Xaviera. Iako je glumac već par puta dao naznake, njegove izjave koje donosimo su prva prava potvrda toga.

- Film ('Logan', op.a.) je završio i trebali smo izaći na pozornicu, no ne prije kraja odjavne špice. Tako da smo imali vremena za malo odmora i onda sam shvatio da nikada neće postojati bolje, savršenije, osjetnije, emocionalnije i ljepše vrijeme za pozdraviti se s Charlesom Xavierom nego tad. Pa sam te večeri i rekao Hughu da je i za mene to to, da je sve gotovo - izjavio je legendarni glumac, sir Patrick Stewart.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Logan' već tjedan dana dobiva izvrsne kritike što od glumaca što od publike te ga već sad neki smatraju prvim pravim remekdjelom snimljenim po nekom stripu. A ako je glumac poput Patricka Stewarta takve riječi imao za jedan film, tko smo mi da proturječimo?

A tko god preuzme njegovu ulogu, morat će se ozbiljno potruditi da zadovolji kriterije koje je postavio Stewart. Film u naše podneblje dolazi u distribuciji Blitz film i videa, a možete ga pogledati u svim boljim kinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode